fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ARSENAL OTPUSTIO LEGENDU KLUBA! Navijači žestoko protestiraju protiv ovakve odluke

Autor: dnevno.ba

Kako je korona smanjila dotok novaca u klupske blagajne klubovi diljem Europe na razne načine smišljaju kako smanjiti troškove i pri tome uštedjeti u ova teška vremena.

Tako su iz Arsenala isti dan kada su potpisali Thomasa Parteya iz Atletico Madrida sa “sitniš” od 50 milijuna eura odlučili u svjetlu štednje dati otkaz njihovoj dugogodišnjoj maskoti.

Gunnersaurus, kojeg je zadnjih 27 godina utjelovljivao Jerry Quy, bio je službena Arsenalova maskota a bešćutnost vrhuške prema njemu objašnjena je kako više nije potreban kada nema navijača na stadionu.

Vijest je primljena s velikom dozom neslaganja navijača Arsenala koji su se odmah pobunili na društvenim mrežama te su poručili vodstvu kluba kako žele ostanak legendarne maskote.

Piers Morgan, TV-voditelj i veliki Arsenalov navijač, pozvao je trenera Mikela Artetu i Pierre-Emericka Aubameyanga da pomognu da Gunnersaurus ostane u klubu.

“Ne ideš ti nikamo, Gunnersauruse. Neću dopustiti da te otpuste. Dajte, Mikel i Pierre, naš klub nije ovakav.”, napisao je Morgan na svom tviteru.

Sevilla koja je vidjela nepravdu učinjenu Gunnersaurusu odlučila ga je dovesti kao slobodnog igrača.

“Snovi su postali java. Dobrodošao, Gunnersauruse!”, u šali napisali su na tviteru Seville.

Teško nam je zamisliti kako se sada osjeća dotični Quy koji je navijač Arsenala od 1963, a zbog Gunnersa je propustio bratovo vjenčanje i tko zna što još a sada je odbačen kao višak.

Izgleda kako su i posljednji romantičarski trenutci u engleskom nogometu umrli sa zadnjim Gunnersaurusom.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});