Dinamo želi dovesti Argentinca, najpoznatijeg po bivšoj ženi

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Gianluca Di Marzio, jedan od najpouzdanijih izvora kada su u pitanju vijesti s italijanskog Mercata, piše da je Dinamo zainteresiran za Maxija Lopeza, 35-godišnjeg argentinskog napadača koji je slobodan igrač od proljeća, kada mu je istekao ugovor s Vascom de Gamom.

To je samo jedan od velikana za koje je nastupao Lopez. Potekao je u River Plateu, iz kojeg je 2005. došao u Barcelonu, gdje je igrao s Ronaldinhom. Ali tamo se nije snašao pa je krenuo u nomadski pohod preko Europe i Južne Amerike: Mallorca, Moskva, Gremio, Catania, Milan, Sampdoria, Chievo, Torino, Udinese i konačno spomenuti Vasco, prenosi Idnex.hr.

Usprkos takvom životopisu te tome što je za te klubove u 366 nastupa postigao ukupno 100 golova, Maxi Lopez je zbog života playboya daleko češće bio zvijezda trač rubrika nego sportskih naslovnica.

Najpoznatiji je po bivšoj supruzi Wandi Nari koja ga je 2013. ostavila zbog njegovog tada velikog prijatelja Maura Icardija i koja je danas jedna od najjačih igračica mercata.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI