fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DINO ĆORIĆ: U Gabeli nadoknaditi bodove izgubljene u susretu sa Slobodom!

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - "Objektivno smo mogli imati i koji bod više kada sve pogledamo. No, to je nogomet, to je život, ne ide uvijek kako želite. Kiksali smo kući protiv Radnika i Slobode, od toga ne treba bježati", kazao je u osvrtu na zadnju utakmicu svoga kluba Dino Ćorić, već sezonama jedan od pouzdanijih igrača Širokoga Brijega.

“Nismo u ponedjeljak uspjeli naći put kroz čvrstu obranu Slobode. Nije alibi, ali ni teren nam nije išao na ruku. Mi smo naviknuli na Pecari na idealan travnjak na kojemu smo brzom pas – igrom slamali svakog suparnika. Sada, na žalost, teren nije u dobrom stanju, da bi primirili loptu trebaju vam tri – četiri kontakta s njom, a to je dovoljno vremena da se suparnik postavi. Ponavljam, nije to alibi za igubljene bodove, ali izgubili smo u tome jednu prednost koju smo uvijek imali”, dodao je on u izjavi za Sportske novosti.

Kako nadoknaditi izgubljene bodove?

“Nema tu puno filozofije, trebamo nastaviti raditi, pripremati se za svaku iduću utakmicu. Bodove koje smo izgubili na Pecari trebamo nadoknaditi negdje vani. Nedjeljno gostovanje u Gabeli prva je prilika. Neće biti lako. GOŠK ima kvalitetnu momčad, igraju dobro i uvijek su s njima tvrde, teške utakmice. Naravno, uz apsolutni respekt prema njima pokušat ćemo u jednoj otvorenoj igri tražiti put do pobjede. Ako svi kao momčad pružimo maksimum možemo se nadati uspjehu”, kazao je Dino Ćorić u najavi današnje utakmice koja se s početkom u 17 sati igra na stadionu Perica Pavlović u Gabeli.

Sudac utakmice je Danijel Bojo iz Kiseljaka.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});