Foto: Mili Marušić / Dnevno.ba

HKK ZRINJSKI: Povratak na mjesto najvećeg uspjeha

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - HKK Zrinjski je sinoć u sjajnoj utakmicu na Pecari svladao domaći HKK Široki i tako se plasirao u završnicu Kupa Bosne i Hercegovibe koja će se 16. i 17. veljače održati u Laktašima.

HKK Zrinjski je prošle godine u Laktašima slavio najveći uspjeh u povijesti kluba.

Poslije današnjeg ždrijeba obavljenog u prostorijama KS BiH saznalo se da će HKK Zrinjski odmjeriti snage sa sarajevskim Sparsima dok će o drugom finalisti odlučivati Igokea i Mladost iz Mrkonjić Grada.

PR mostarskog kluba Darko Smiljanić je prisustvovao ždrijebu a njegov komentar na polufinale koje će “Plemići” odigrati sa Sparsima glasio je ovako:

“Voljom ždrijeba igramo već petu utakmicu sa Sparsima u ovoj sezoni. Između nas nema nepoznanica, sjajno se poznajemo s njima, neće nam biti lako ali neće ni njima” – naglasio je Smiljanić i dodao: – “Vraćamo se na mjesto najveće sreće i najvećeg uspjeha u povijesti našeg kluba i vjerujem kako ćemo slaviti u polufinalnoj utakmici te uzvratiti Sparsima za poraze koje su nam nanijeli u ovoj sezoni i plasirati se u finale Kinđetovog Kupa” – rekao je PR mostarskog kluba za SportSport.ba

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI