fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Karlo Lovrić

HRVOJE VLAŠIĆ: Igramo sezonu iz snova, ali protiv Igokee nema pritiska!

Autor: K. Lovrić / Dnevno.ba

MOSTAR - Vodeća momčad Lige 11 Prvenstva BiH u košarci, HKK Zrinjski iz Mostara, predstojećeg vikenda sudjeluje na završnici Kupa BiH u Kaknju, te će u polufinalu igrati s Igokeom, zadnjih godina neprikosnovenim vladarom košarkaškog sporta u Bosni i Hercegovini.

Kakanj će u petak 16. veljače 2018. godine otvoriti turnir sa Student-Igokeom u 17 sati u KSC Kakanj, dok će od 19.30 sati igrati HKK Zrinjski protiv aktualnog prvaka i osvajača Kupa BiH Igokee.

Na konferenciji za medije povodom završnice Kupa BiH trener Zrinjskog Hrvoje Vlašić kazao je da njegova momčad sutra ide rasterećeno odigrati protiv daleko najjače momčadi u BiH.

“Mi se nalazimo u istoj situaciji kao i prošle godine kada ponovno igramo polufinale protiv momčadi koja je favorit u ovoj utakmici. Idemo na neki način rasterećeni vidjeti u ovom momentu gdje smo u odnosu na renomiranog suparnika. Što se tiče Igokee, ona je zadržala jedan kostur igrača koji je bio prošle godine, prije svega tu mislim na Rikića, Radivojevića i Glogovca. Međutim, ove godine su dosta mijenjali, mijenjali su često i Amerikance kroz samu sezonu i tu je konstantno riječ o igračkim klasama” – naglasio je trener Vlašić i dodao kako je Igokea najopasnija na pozicijama jedan i dva te da posebnu pozornost treba posvetiti na mladog Amerikanca Billyja Prestona, koji bi uskoro mogao biti izabran i na NBA draftu.

“Igokea nije nešto uvjerljiva u ABA ligi, međutim oni dobivaju utakmice koje trebaju dobiti. Mi idemo sutra pokušati pružiti što jači otpor da možemo vidjeti gdje smo u ovom trenutku u odnosu na Igokeu. Bit ćemo u punom sastavu, spremni i motivirani, ali bez nekog velikog pritiska koji bi nam mogao biti smetnja” – poručio je trener Zrinjskog.

Ivan Miličević, košarkaš HKK Zrinjski, kazao je kako ni ove godine ždrijeb nije pomazio Mostarce.

“Dobili smo favorita za osvajanje Kupa i mislim da ih ne treba puno predstavljati jer sve se zna o njima, to je momčad koja je zadnjih par godina bez nekih većih problema osvaja Kup i Prvenstvo BiH. Na nama je da damo svoj maksimum, da ispoštujemo taj dogovor iz svlačionice i ako to ispunimo, mislim da će se i nas nešto pitati u ovom polufinalnom dvoboju” – kazao je Miličević.

Autor: K. Lovrić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});