fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Juniorima Širokoga Brijega pripalo finale Kupa BiH

Autor: Dnevno.ba

ZENICA - Juniori Širokoga Brijega pobjednici su nogometnoga Kupa BiH za sezonu 2017/18. nakon što su u finalu, odigranom u Zenici, s 2:1 pobijedili momčad Zrinjskoga.

Početak utakmice protekao je s dosta nervoze i prekida, igrači obje momčadi kao da su bili u grču, te se igralo veoma malo efektivne igre. Ipak u 16. minuti prvo uzbuđenje na utakmici, Petar Bandić ofanzivni nogometaš Zrinjskog u dvoboju između dva igrača Širokog Brijega pao je u petercu, momčad iz Mostara tražila je najstrožiju kaznu, ali glavni sudac Haris Kaljanac pokazao je da se nastavi igra.

Samo dvije minute kasnije, Josip Bešlić iz Širokog Brijega bio je u dobroj poziciji, zaobišao je vratara Zrinjskog, ali je otišao previše lijevo i nije mogao šutirati, tako da je propala izgledna prilika za momčad s Pecare.

U 25.minuti napadač Zrinjskoga Ante Mašić primio je loptu na prsa na oko 30-tak metara od gola, driblingom se riješio jednog igrača Širokog i šutirao sa oko 25-metara, ali njegov šut odlazi malo pored desne vratnice.

U 36.minuti prekid s desne strane izveo je Ljubić, koji je sjajno ubacio na peterac gdje Elvir Duraković sa samo nekoliko metara glavom prebacuje gol Širokoga Brijega. U 42.minuti prvi gol na utakmici i to u mreži Zrinjskoga. Sjajna kontra Širokoga Brijega, odlično je po desnoj strani prošao Kristijan Medić, ubacio na drugu stativu, gdje se sjajno snalazi Josip Bešlić i matira vratara Zrinjskoga za 0:1 što je ujedno bio rezultat prvoga poluvremena.

U drugom dijelu, Zrinjski je krenuo nešto ofanzivnije, što je otvorilo dosta prostora za kontranapade momčadi s Pecare. U 53.minuti Široki Brijeg je povećao vodstvo na 2:0.,

Bila je to sjajna akcija momčadi s Pecare, koju lijepim udarcem po zemlji sa oko 10-tak metara iskosa s desne strane završava Luka Knežević. Samo što se krenulo s centra, Zrinjski smanjuje na 1:2, s lijeve strane sjajno je ubacio Duraković, a ponajbolji igrač Zrinjskoga, napadač Anes Mašić sjajnim udarcem glavom sa oko 10 metara, pogađa gornji desni kut vratara Širokoga Brijega.

U 56.minuti ponovo Anes Mašić u sjajnoj šansi, išao je sam prema golu Širokog Brijega, ali lopta mu je malo pobjegla, što je bilo dovoljno vrataru suparničke momčadi da istrči sa svoga gola i spasi mrežu Širokoga Brijega. Samo minutu kasnije još jedna kolosalna šansa za Zrinjski, ponovo na djelu dvojac Duraković-Mašić, ali ovaj drugi sa sedam metara glavom šutira pored lijeve vratnice.

U 70.minuti ponovo je Zrinjski imao dobru priliku, centaršut s lijeve strane, Bandić nije dobro glavom zahvatio na pet metara od gola Širokog Brijega, te je propala još jedna izgledna situacija za poravnanje rezultata. Do kraja utakmice Zrinjski je pokušao doći do izjednačenja, ali Široki Brijeg se odlično branio i na kraju odnio pobjedu rezultatom 2:1.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});