fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Modrić nogometaš godine

Autor: Tportal.hr

Petu godinu u nizu Hrvatska udruga Nogometni sindikat dodijelila je nagrade za najbolje nogometaše u netom završenoj sezoni. Trofej koji se do ove godine zvao Nogometni Oscar, a nakon protesta iz SAD-a sada se zove Trofej nogometaša dodijeljen je na temelju glasova 207 nogometaša domaćih klubova te 25 trenera i članova stručnih stožera.

Očekivano, nagradu za nogometaša godine dobio je Luka Modrić, trostruki osvajač Lige prvaka.

‘Ovo priznanje od kolega nogometaša i trenera u Hrvatskoj mi jako puno znači, s obzirom u kakvoj konkurenciji je to ostvareno,’ izjavio je 31-godišnji veznjak Reala kojem je ovo peta nagrada zaredom.

Nagradu za najboljeg nogometaša MAXtv Prve lige očekivano je dobio Franko Andrijašević koji je u prosincu i u izboru ‘Kapetani biraju’ tportala također izabran za igrača koji obilježava ovu sezonu.

‘Hvala svima koji su glasali i Rijeci jer bez njih ovo ne bi bilo moguće,’ izjavio je veznjak Rijeke i hrvatske reprezentacije koji nije htio govoriti o eventualnom transferu ovog ljeta.

Najbolji trener MAXtv Prve lige je Matjaž Kek, a najbolji sudac Bruno Marić, dok je najbolji mladi nogometaš Lovro Majer iz Lokomotive, prvi asistent domaćeg prvenstva.

Izabrana je i idealna momčad domaćeg prvenstva koju čine Livaković, Ristovski, Lešković, Elez, Barišić, Mišić, Bradarić, Andrijašević, Gavranović, Futacs i Soudani.

Najboljim igračem futsala proglašen je Tihomir Novak, a najboljim travnjakom proglašena je riječka Rujevica.

Danijel Subašić odnio je pak nagradu za najboljeg hrvatskog golmana.

Autor: Tportal.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});