NOVAC MU NIJE POMOGAO: Milijarder hitno prevezen u bolnicu

Autor: dnevno.ba

Bogati vlasnik moskovskog Spartaka Leonid Fedun pozitivan je na koronavirus. Epidemija se u Rusiji proteklih tjedana razbuktala, zaraženo je više od 220 tisuća ljudi, umrlo 2009, a opaka bolest nije zaobišla ni ruskog tajkuna koji uz 12 posto dionica druge najveće ruske naftne kompanije Lukoil posjeduje i moskovski Spartak.

“Klub Leonidu Fedunu želi brz oporavak”, poručili su gazdi iz Spartaka u kratkoj poruci nakon što je objavljena vijest koja snažno odjeknula u Rusiji.

Naime, 64-godišnji Fedun je prije nekoliko dana zbog ozbiljnosti situacije hitno prevezen u bolnicu i nakon što mu se stanje pogoršalo.

Bogatstvo nekadašnjeng vojnog dužnosnika, a danas naftnog magnata i vlasnika osmoplasiranog kluba ruske Premijer lige (prvenstvo zaustavljeno nakon 22 kola) procenjuje se na 8,5 milijardi dolara što ga čini jednim od najbogatijih ljudi u Europi.

Nogometno prvenstvo u Rusiji je prekinuto zbog pandemije koronavirusa, a do kraja natjecanja treba se odigrati još osam kola. Čelnici Lige ovih dana raspravljaju o budućnosti sezone, a jedna od opcija o kojoj razmišljaju je i definitivni prekid natjecanja.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI