fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

OVO BI MOGAO SKUPO PLATITI: Dobio koronu, pa pobjegao iz države! Nitko ne zna gdje se nalazi

Autor: dnevno.ba

Tenis u doba koronavirusa donio nam je dosta neobičnih priča o naglim eliminacijama igračica i igrača s turnira, ponekad i s njihovom ljutnjom jer je virus otkriven kod nekog iz njihove pratnje. Ako se dogodi pozitivan nalaz, to nikom nije lako prihvatiti, no Sam Querrey je u Rusiji otišao još korak dalje.

Amerikanac Querrey nije mogao nastaviti turnir u St. Peterburgu nakon što je koronavirus otkriven kod njega, a pozitivne nalaze imali su i supruga i mali sin. Zbog toga im je određeno da ostaju u izolaciji, prvo u hotelu, što im ne bi bio problem, no potom je stigla uputa da bi se u slučaju pojave simptoma trebali javiti u bolnicu.

Tu su stvari pukle i Querrey je jednostavno nestao. U Rusiji ga više nisu mogli naći kako bi mogli provesti svoje epidemiološke mjere koje nalažu nadzor i dodatne testove ako bude simptoma. Američki tenisač sa svojom obitelji očito nije prihvatiti tu opciju, a kako se doznalo, nagli odlazak dogodio se nakon što je organizirao privatni let koji će njega i obitelj odvesti na sigurnije mjesto.

Querrey je iskoristio veze sa sponzorima iz ranije faze u karijeri i tim putem došao je do leta kojim će neprimijećeno moći otići iz St. Peterburga. Gdje su odletjeli, nije poznato. Navodno se radi o zemlji u kojoj su nešto popustljiviji s restrikcijama povezanim s koronavirusom nego je to slučaj u Rusiji, a poznati američki novinar Ben Rothenberg nagađa da su pobjegli negdje na Baltik.

Amerikanac je sa svojom obitelji sada možda na sigurnijem mjestu, ali problemi ga tek čekaju. ATP je pokrenuo istragu o onom što je Querrey izveo, a utvrde li da se dogodio bijeg o kojem se priča, takvo izigravanje pravila postupanja u slučaju otkrivanja koronavirusa neće proći kažnjeno.

Američki tenisač mogao bi dobiti novčanu kaznu, ali i suspenziju, što mu se ne bi svidjelo s obzirom na to da je do kraja sezone još planirao igrati u Europi.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});