fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PHIL NEVILLE: “Životinja” Mandžukić i Hrvatska su najbolji na svijetu!

Autor: Bruno Herljević

NIZNY NOVGOROD - Vatrene u nedjelju čeka utakmica osmine finala protiv Danske u Nižnjem Novgorodu.

Cijeli svijet divi se Hrvatima i njihovim sjajnim izvedbama na SP-u, a mnogi ih već vide u samoj završini, a možda i na tronu svijeta.

Jedan od njih je i nekadašnji igrač Manchester Uniteda, Phil Neville. “Hrvatska je trenutačno najbolja momčad na ovom prvenstvu. Ako se gleda kontinuitet dobrih utakmica, onda su oni definitivno najbolji. Sviđa mi se takav stil nogometa, čvrsti u obrani, trojica u sredini kontroliraju igru, a Mandžukić životinja u napadu”, smatra Neville.

Neville ne daje previše šanse Danicma u nedjelju.

“Ako će Danska igrati protiv Hrvatske kao i protiv Francuske onda ne može napraviti puno, teško da tako mogu do čevrtfinala”, veli Neville.

Vjeruje da Hrvatska može biti prvak svijeta.

“Favoriti su se malo opustili na ovom natjecanju. Argentinci mi ne izgledaju kao da mogu daleko, Nijemci imaju problema, a Francuzi me uopće nisu impresionirali. Mogli bismo dobiti Svjetsko prvenstvo s pobjednikom autsajderom”, završio je Neville.

Autor: Bruno Herljević
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});