googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

PL BiH: Elvis Mujić još jednom sudi Sarajevu i Zrinjskom, gradski derbi na Tušnju

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Prvenstvena pauza u Premijerligi BiH primiče se kraju s obzirom da nas u subotu i nedjelju očekuju utakmice 24. kola.

U središtu pozornosti svakako je novi veliki derbi dvaju naših najboljih klubova Sarajeva i Zrinjskog, ujedno njihov posljednji međusobni sraz u tekućoj sezoni. “Bordo” momčad je znatno uspješnija u četiri prethodna susreta ove sezone, a s obzirom da bi novom pobjedom povećali prednost na 12 bodova samim time bi već u ovom trenutku takorekuć ugrabili titulu prvaka, premda su oni veliki favorit za naslov ukoliko bi im se u subotu kojim slučajem dogodilo i kojekakvo “poskliznuće”, no ako bi “Plemići” na Koševu ugrabili puni plijen svakako bi dodatno vratili draž toj borbi za sami vrh poretka.

Susret na stadionu Asmi Ferhatović – Hase igra se u subotnjem terminu od 19 sati, a ulogu glavnoga suca još jednom u razračunavanju naših vodećih klubova imati će Elvis Mujić iz Banovića. Susret će izravno prenositi Moja TV, baš kao što prenosi svaki sraz i Sarajeva i Željezničara u ovoj sezoni, pa će njihove kamere biti i u Gabeli u nedjelju od 16.30 (sudac je Luka Bilbija iz Prijedora) sati kada se sastanu GOŠK i Željezničar. Bodovi su itekako potrebni i jednima i drugima, jer gosti s Grbavice love treću poziciju i Europu, dok domaći “Lavovi” pokušavaju izbjeći preseljenje u niži rang natjecanja.

Treći susret u prijenosu Moje TV ovog vikenda je dvoboj s Bilinog Polja gdje se sastaju Čelik i Mladost, dva kluba koja se također potajno nadaju trećem mjestu i Europi, a njihov sraz u nedjeljnom terminu od 19 sati sudit će Širokobriježanin Frano Jelić.

Nogometaši Širokog Brijega u subotu od 16 sati gostuju kod Zvijezde ’09 u Ugljeviku s kojom su nedavno remizirali, a njihov dvoboj ovom prilikom vodit će Admir Šehović iz Sarajeva. Gradski derbi Tuzla Citya i Slobode uz prijenos na BHT1 u istom terminu sudi Adis Mulahasanović iz Sarajeva, a Miloš Gigović iz Gradiške utakmicu posljednjeplasirane Krupe i Radnika. I taj susret se također igra u subotu od 16 sati.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});