fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Preokret Hoffenheima uz gol Kramarića, povrijedio se Bičakčić!

Autor: Dnevno.ba

HOFFENHEIM - Andrej Kramarić upisao je prve minute u novoj sezoni Bundeslige, zbog ozljede je propustio i kup i prvo kolo prvenstva, a iz istog razloga propustit će i reprezentativno okupljanje. Iako još nije potpuno spreman, silom prilika nastupio je protiv Freiburga i upisao se među strijelce.

Ušao je u igru u završnici prvog dijela što je bila već druga Nagelsmannova izmjena zbog problema s ozljedama, a pogodak je postigao na kraju susreta, duboko u sudačkoj nadoknadi za konačnih 3:1. Istrčao je kontru kada je i gostujući vratar već krenuo u napad te poslao loptu u praznu mrežu.

Freiburg je vodio od 36. minute pogotkom Dominiquea Heintza, ali u drugom dijelu uz dva gola Adama Szalaija i jedan Kramarića, Hoffenheim je stigao do pobjede, piše Sportnet.hr

Kod domaćih se inače povrijedio i bh reprezentativni stoper Ermin Bičakčić, te na taj način očigledno otpao za predstojeće reprezentativne nastupe “Zmajeva”.

Augsburg i Borussia Mönchengladbach remizirali su 1:1, a domaćin može žaliti za sva tri boda jer je bio opasniji protivnik. Imao je vodstvo od 12. minute golom Michaela Gregoritscha, no novopristigli Francuz iz Nice Alassane Plea donio je bod gostima.

Sjajno otvaranje nove sezone ima Wolfsburg koji je upisao i drugu pobjedu ove sezone, a Bayer je ubilježio i drugi poraz. Još jedan dobar nastup imao je Josip Brekalo koji je odradio cijelu utakmicu i vrhunski asistirao Steffenu za treći gol.

Bayer je vodio golom Leona Baileyja, no samo deset minuta nakon vodećeg pogotka, Ramazan Ozcan skreće loptu u svoju mrežu za poravnanje. U drugom poluvremenu Wout Weghorst i Steffen donijeli su pobjedu Wolfsburgu.

Werder je u dramatičnoj završnici odnio pobjedu iz Frankfurta 2:1. Vodili su gosti golom Yuye Osaka, nakon toga domaćin je ostao i s igračem manje punih sat vremena zbog isključenja Jetra Willemsa da bi Haller ipak poravnao u drugom dijelu. Kada se činilo da će dvoboj završiti neodlučeno, Milot Rashica duboko u sudačkoj nadoknadi donosi pobjedu gostima. Ante Rebić nije igrao zbog ozljede.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});