fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ROBERT PROSINEČKI: Ne bih rekao da su igrači igrali alibi igru

Autor: SportSport.ba

ZENICA - Bosna i Hercegovina je upisala prvi domaći poraz u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo izgubivši od Italije s visokih 0:3.

“Prvo poluvrijeme držali smo ravnotežu, u drugom su Talijani bili superiorniji i mislim da su zasluženo pobijedili”, konstatirao je nakon utakmice izbornik Robert Prosinečki.

Da li će i dalje sjediti na klupi reprezentacije?

“To pitanje treba postaviti Predsjedniku i Izvršnom odboru, igramo za tri dana protiv Lihtenštajna i poslije ćemo vidjeti.”

“Već smo imali smjenu generacija, protiv Lihtneštajna će igrati svi igrači koji su igrali manje ili nisu nikako igrali, u biti skoro cijeli tim.”

Šta se dešava u svlačionici BiH nakon poraza od Grčke?

“Kad ti daju dva gola nije se lako vratiti, ne bih rekao da su igrači igrali alibi igru, teško se vratiti poslije tog rezultata, Italija je u ovom trenutku bolja reprezntacija, primali smo jeftine golove, poslije toga je gotovo.”

“Nismo bili pravi, kada uđete s takvim rezultatom u drugo poluvrijeme, onda nemate šta tražiti, oni su mogli dati još koji gol.”

“Nismo odradili ono što smo prije, pogotovo u obrani, imali smo dosta problema s povredama, s igračima koji igraju i ne igraju. Radili smo puno grešaka i jeftino smo primali golove. Nismo napravili baš ništa ono što smo htjeli i zamislili.”

Komentirao je i postavku igre s Edinom Višćom u napadu te Muhamedom Bešićem u veznom redu.

U Italiji smo igrali u istoj ili sličnoj formaciji uz dvije izmjene, nismo ništa promijenili, htjeli smo da razigramo Džeku i da dođemo do gola, imali smo situaciju u petoj minuti kada smo trebali bolje reagirati. Mislim da će Bešić biti dobar.”

Komentirao je i očekivanja od baraža koji se igra u ožujku.

“Imamo dosta vremena do trećeg mjeseca, da se razbistre glave, da se završi grupna faza i da se razmišlja o utakmici koja dolazi. Ako svi budu pravi Bosna i Hercegovina može odigrati dobru utakmicu u baražu.”

Zmajevi kvalifikacije završavaju u ponedjeljak gostovanjem Lihtenštajnu, nakon čega ih očekuje dvoboj baraža za EP u ožujku.

Autor: SportSport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});