fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Korner365 / Filip Kožul

Skender najavio dvoboj na Tušnju: ‘Tuzla City je neugodna momčad, želimo nadoknaditi izgubljene bodove’

Autor: dnevno.ba

Utakmicom na Tušnju ovoga petka Tuzla City i Široki Brijeg otvaraju 26. kolo WWin lige BiH.

Najavu susreta uoči današnjeg polaska prema Tuzli šef stručnog stožera Dino Skender započeo je referiranjem na prethodnu prvenstvenu utakmicu u kojoj je Široki Brijeg ispustio dva pogotka prednosti i osvojio samo bod protiv GOŠK-a.

„Nesretno smo ostali bez dva boda. Međutim, moramo se brzo resetirati, imamo zgusnut raspored. Okrenuti smo prema sljedećem suparniku i onome što nas sutra očekuje na Tušnju gdje ćemo pokušati nadoknaditi izgubljene bodove“, kazao je Skender.

Ipak, kako ističe, svjestan je kako neće biti nimalo lako tražiti iskupljenje i bodove protiv momčadi koja se grčevito bori za ostanak u prvenstvu.

„Tuzla City je neugodna momčad, kvalitetna, maksimalno ih respektiramo. Znamo da neće biti nimalo lako igrati na Tušnju. No, od svojih igrača u svakoj utakmici želim izvući što više. I oni su razočarani ispuštenom pobjedom protiv GOŠK-a. Uvjeren sam kako će učiniti sve da se iskupimo i osvojimo tri boda“, istaknuo je Skender.

Foto: Korner365 / Filip Kožul

Široki u Tuzli bez Mišića i Capana

Na gostovanju u Tuzli trener Širokog Brijega neće moći računati na Marka Capana i Petra Mišića koji zbog ozljeda nisu ni otputovali na utakmicu.

Pravdu u prvoj utakmici 26. kola WWin lige BiH dijelit će Antoni Bandić iz Gruda. Njemu će asistirati Davor Beljo iz Mostara i Dejan Stjepanović iz Banja Luke. Četvrti sudac je Haris Halkić iz Sanskog Mosta.

Utakmica na Tušnju igra se s početkom u 15:30 sati uz izravan prijenos na kanalu Arena Sport.

Široki ispustio dva gola prednosti: Susret s GOŠK-om završio bez pobjednika

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});