fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

“Wagneru sam kao dijete donosio lopte, bio mi je uzor…”

Autor: SportSport.ba

ŠIROKI BRIJEG - Istinska legenda Premijer lige BiH i ikona s Pecare, Wanger Santos Lago, igračku karijeru polako privodi kraju. Brazilac (40) će svoju posljednju utakmicu pred navijačima Širokog Brijega odigrati u nedjelju protiv Željezničara, što će, nema sumnje, na Pecari biti zasigurno dan žalosti jer u mirovinu odlazi velikan koji je plavo-bijeli dres nosio više od 10 godina.

Wagner je ostavio traga na Pecari, ali i na sve oni koji su imali priliku da ga bolje upoznaju. Među njima je i bivši reprezentativac naše zemlje Ivan Sesar, koji je s Wagnerom bio cimer i dijelio svlačionicu, o iskusnom ofnzivcu ima samo riječi hvale.

“Sjećam se dana kada je Wagner došao u Široki Brijeg i ubrzo postao idol većini tadašnjih klinaca, pa tako i meni. Ja sam ponikao u Širokom Brijegu i na nekoliko utakmica sam istom tom Wagneru sakupljao lopte i bio sam sretan što ga mogu vidjeti iz blizine. Kasnije je sudbina htjela da postanemo suigrači, cimeri, pa i vrlo dobri prijatelji”, priča nam Sesar o brazilskom virtuozu, pa nastavlja:

“On je sigurno najbolji igrač bh. lige, njegova statistika govori sama za sebe, a karijera bez ikakve mrlje svih tih 15 godina zaslužuje poštovanje cijele države. Neko kao Wagner može biti idol svim mladim dječacima koji se odluče za nogomet.”

Sesar dodaje da vjeruje da će Wagner dobiti određenu funkciju u Širokom Brijegu.

“Vjerujem da će ljudi u klubu naći najbolju opciju za njega, jer on zaslužuje najbolje. Uvjeren sam da će biti jednako uspješan u onome što bude radio kao i na terenu”, zaključio je Sesar.

Wagner je za Široki Brijeg odigrao 384 utakmice u svim takmičenjima i ukupno je postigao 134 gola.

Autor: SportSport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});