googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Najbolji antivirusni programi za 2017. godinu

Autor: Pcchip.hr

Antivirusni programi su danas podjednako važni baš kao i operativni sustavi unutar računala. Bez obzira na to koliko netko jest ili nije oprezan prilikom pregledavanja interneta i bez obzira na to koji se sadržaj pregledava, prijetnje su neizbježne i svi smo u opasnosti, pogotovo ako na našim računalima nemamo neki dobar antivirus.

Načini zaraze se mogu dogoditi na najrazličitije načine. Neki smatraju da samo posjete određenim stranicama (najčešće onima s pornografskim sadržajem ili sadržajem odakle se mogu skinuti različite piratske stvari) mogu uzrokovati to da vaše računalo bude zaraženo nekim od štetnih programa, no istina je da to baš i nije tako.

Možete pokupiti virus i prilikom posjete neke od vaših omiljenih stranica. Slučajan klik na neku od reklama i to je to, pokupili ste nešto što se ne treba nalaziti na vašem računalu. Iz tog razloga i iz mnogih drugih sigurnosnih razloga instaliranje kvalitetnog antivirusnog programa koji će vašem računalu pružiti adekvatnu zaštitu je ono što svaki korisnik treba imati i ono na što svaki korisnik treba obratiti najveću pozornost.

To naravno ne znači da su čak i oni najkvalitetniji antivirusni programi takvi da će vas uvijek zaštititi od svih prijetnji. Ipak, ono što vam daje kvalitetan antivirus je sigurnost i pouzdanje da ćete biti puno bolje zaštićeni nego što biste bili da imate neki polukvalitetan antivirus ili da ga uopće nemate.

Iz tog razloga smo odlučili istražiti tržište i mišljenje kupaca i donijeti vam iz prve ruke opise najboljih i najsigurnijih antivirusnih programa koje možete ovoga trenutka skinuti s interneta i odmah se osigurati. Najbolji antivirusni programi za ovu godinu kao i ono što je važno pri odabiru antivirusnog programa – stiže u nastavku!

Norton antivirusni program je već dugo vremena prisutan na tržištu i to kao jedan od najkvalitetnijih antivirusnih programa, ako ne i najbolji. Razlozi zbog kojih je Norton toliko dugo vremena na poziciji najboljeg antivirusnog softvera su brojni, a da ne govorimo da je sa svakom novom verzijom Nortona sam program bivao sve bolji u svakom smislu (o tome što treba uzeti u obzir prilikom odabira antivirusa ćemo nešto reći kasnije).

Ono što je kod Nortona jedina da tako kažemo boljka jest cijena. Naime, godišnja pretplata na Norton antivirus iznosi oko 640 kuna (ako ste novi korisnik cijena će biti upola manja, s time da u idućim godinama cijena skače na standardnu). To je puno i ovakva cijena, pogotovo kada se radi o antivirusnom programu nije nešto što si definitivno svatko može priuštiti, što je u stvari jedan od najvažnijih razloga zbog kojih se velik broj korisnika i ne odlučuje na Norton već traže druga, cjenovno pristupačnija rješenja.

Autor: Pcchip.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});