Prezentacija inovacija kompanije ČIP sistemi u Sarajevu

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - U sarajevskom hotelu Hills u utorak, 23. listopada 2018. godine, s početkom u 10 sati održat će se prezentacija „Evolucija interfonskih sistema“ kompanije ČIP sistemi.

Prisutni će imati priliku saznati kako kompletan asortiman interfonskih sistema može unaprijediti stil života u cilju osiguravanja audio i video komunikacije i sprječavanja nevlaštenog ulaza u objekte, dok je cilj same prezentacije pokazati prednost nad konkurencijom.

Cilj događaja u organizaciji dugogodišnjih partnera kompanija ČIP sistemi iz Bosne i Hercegovine i ACI Farfisa iz Italije predstavit će interfonske sisteme koji se postavljaju u objektima bilo koje namjene, od stambenih, poslovnih do industrijskih objekata, a koji se svakodnevno novom tehnologijom usavršavaju.

Osluškivanjem klijenata diljem svijeta ACI Farfisa unaprijedila je svoje sisteme pa će posjetitelji ovog jedinstvenog događaja imati priliku pogledati demo verzije najnovijih uređaja – vanjske jedinice Alba i unutrašnje jedinice Sette, a koji su nastali na 50. godišnjicu talijanske kompanije.

Također, seminar će pored prezentacije asortimana interfonskih sistema pružiti i nova znanja o interfonima koji omogućaju međusobnu komunikaciju između dvije i više interfonskih slušalica, komunikaciju kontrole većeg broja ulaza na objektu, kao i interfonske sisteme koji podržavaju ulazak u objekt s karticom ili šifrom.

U ponudi ACI Farfise, a čiji je distributer uspješna bosanskohercegovačka kompanija ČIP sistemi izdvajaju se kvalitetni uređaji s uslugom projektiranja, montaže i garancije interfona (audio i video sistema), a više o njima i tehničkoj podršci upravo će se čuti 23. listopada u hotelu Hills.

 

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI