POTRAGA ZA OSOBLJEM: Sarajevo Film Festival traži volontere u Mostaru

Autor: dnevno.ba

Sarajevo film festival ove godine dolazi i u Mostar, a kako bi prikazivanje vrhunskih filmova i popratni dio programa prošao u najboljem redu, potrebna je pomoć volontera

Trebamo entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost, priopćili su u srijedu organizatori.

”Svakako, prava vrijednost volontiranja na Sarajevo Film Festivalu su iskustva koja stječete te pristup projekcijama najkvalitetnijih filmskih ostvarenja. Pa, ako ste se već sada prepoznali, pridružite nam se”, stoji u priopćenju.

Prijaviti se možete na mail [email protected] sa sljedećim podacima: ime i prezime, dob, mjesto stanovanja i prethodna iskustva. Volonteri trebaju biti ljubazni, upućeni, ozbiljni, spremni za rad, precizni i odgovorni. ”Postanite dio tima Sarajevo film festivala i doživite nezaboravne trenutke najvećeg festivala u regiji”, navode organizatori.

Projekcije u Mostaru održavat će se od 14. do 19. kolovoza, uz pridržavanje svih epidemioloških naredbi i preporuka u skladu s aktualnom zdravstvenom situacijom u cilju prevencije COVID-19. –

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI