fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

MAJKA FILIPA ZAVADLAVA OTKRILA MRAČNU PRIČU: Za sve je kriv moj muž, tukao je Filipa dok je bio u trbuhu!

Autor: Dnevno.hr

SPLIT - Slučaj trostrukog ubojstva u Splitu, u kojem je Filip Zavadlav (25) iz automatske puške u centru grada ubio troje ljudi, jedna je od gorućih tema u Hrvatskoj. Dok se Filip nalazi u zatvorskoj bolnici, gdje čeka vještačenje kako bi se utvrdilo je li u vrijeme krvavog zločina bio ubrojiv, SOA, VSOA te Vojna policija pokušavaju u istrazi otkriti odakle Filipu kalašnjikov jer se radi o oružju vojnog porijekla. U obranu Filipa Zavadlava, uz odvjetnicu po službenoj dužnosti Ivanku Šamiju, uključio se i odvjetnik Branko Šerić koji se upoznao s predmetom i susreo s ocem Antom.

O slučaju se ponovo oglasila i Filipova majka, koja je za Jutarnji list otvorila dušu te progovorila o nekim nepoznatim činjenicama.

“Moj muž Ante je psihopat. On treba biti zatvoren jer je Filipa naveo na ovo sve. Znao je da je neubrojiv. Da, doista smo, kao što se piše, Filip i ja krali. Znate zašto? Jer smo bili gladni. Muž nije dao da radim, a prvi posao sam dobila u 40-oj godini života kad sam se maknula iz obitelji. Nije kupovao hranu, a očekivao je jelo i govorio: ‘Prava žena od ničega nešto napravi’. Zato su naša djeca otišla kvragu. Kao da je bilo predodređeno još dok su bili u trbuhu. Muž je Filipa tukao dok je bio u trbuhu, dakle tukao je mene kao trudnicu. O svemu tome postoje dokazi u policiji. Zbog udaraca koje sam dobila završila sam u bolnici, gdje sam čekala porod jer mi je trudnoća bila ugrožena”, kazala je Etel Zavadlav zgrožena linčom koji se vodi protiv nje nakon zločina.

“Moj srednji sin, koji je i zakuhao sve ovo sada, bio je svjedok lani kad sam mu oca prijavila policiji. Muž mi je stavio nož pod vrat te je uhićen i odmah pušten. A na suđenju ga je sin branio tvrdeći da mu je on, unatoč svemu, otac i da sam ja sve izmislila, a nakon svega mi je, kad je sin završio u zatvoru, poslao pismo objasnivši zašto je branio oca. Tri ubijena momka, kakvi god da su bili jer ni moji sinovi nisu cvijeće, bili bi živi da je Ante dozvolio Filipu da ode na hitnu psihijatriju. Za dilere i drogeraše muž je govorio da svima treba metak i onda nas zadesi ovakva karma. Ja sam bježala iz kuće misleći da će se ubojstvo dogoditi u kući. Često je malo falilo jer muž priziva đavle. Ja sam u svemu tome bila nemoćna”, zaključuje Etel. Na pitanje od čega su živjeli kad dugo nitko u obitelji nije radio, kaže da je muž koristio dječji doplatak i socijalnu pomoć, a prije toga je bio pomorac.

Da je i Etel imala traumatično djetinjstvo, svjedoči njezina tvrdnja koju je objavila na Facebooku, a potom ju je i potvrdila: “Kad sam imala 12 godina, mene je seksualno silovao klero pedofil. Nisam ga prijavila policiji, jer bila sam dijete, ali sam nedavno objavila njegovu sliku s imenom i prezimenom na društvenim mrežama. Ali, na kraju sam se sažalila jer je doživio nekoliko infarkta”.

Autor: Dnevno.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});