fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ODVJETNIK VESELINOVIĆ: Stefan Samardžija nema veze sa ubojstvima policajaca i ne krije se!

Autor: Josip Šimić / Dnevno.ba

SARAJEVO - Bojan Veselinović, odvjetnik Stefana Samardžije, reagirao je na tekst objavljen u Dnevnom avazu, a koji demant je objavio i Dnevni avaz, tvrdeći, da njegov klijent nije u bijegu i da je dostupan policiji.

„Samardžija uopće nije osumnjičen za ubojstvo policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. On se ne krije i dostupan je policijskim agencijama i odazvat će se na svaki poziv. Samardžija nije učestvovao u krađi vozila“ – navodi odvjetnik Veselinović.

Podsjećanja radi, dana 31. 01. 2019. godine, MUP KS plasirao je spin tvrdnju preko Dnevnog avaza tvrdeći, kako je i Stefan Samardžija zajedno s Milošem Obradovom sudjelovao u ubojstvu sarajevskih policajaca, tvrdeći da je u bjekstvu u Srbiji i da se tamo krije, kontrirajući na taj način natpisima portala Dnevno.ba od 29. 01. 2019. godine, koji je objavio vijest, da je u okviru istrage o ubojstvu sarajevskih policajaca nuđen mito za lažna svjedočenja i lažne iskaze, a u sklopu kojega teksta je decidno naveden alibi Obradova i Trifkovića, koji uvjerljivo govori, da navedena lica ni na koji način nisu povezana sa ovim dvostrukim ubojstvom, te da MUP KS montira navedeni slučaj licima, kako se prave ubojice policajaca ne bi izvele pred lice pravde.

Znalo se, da se radi o naručenom pamfletu sa ciljem diskreditacije Stefana Samardžije, kako bi se održala javnost u zabludi, jer MUP KS svoj revanšizam nastavlja prema svima onima, koji „nisu znali“, jezik za zubima držati zbog brutalne policijske torture koju su prošli u MUP-u KS, nego su tu policijsku brutalnost prijavili, istu u medijima obznanili i tužbe nadležnom sudu podnijeli, o čemu smo mnogo ranije pisali.

Iz svega navedenoga jasno je, da MUP KS više ne bira „ni način ni sredstva“, da i ovo dvostruko ubojstvo sarajevskih policajaca namontiraju osobama, a koje sa kritičnim događajem nisu uopće povezane. Ne bira MUP KS, da preko medijikih glasila, koji su pristali radije da budu u službi laži i spinovanja, a ne istine, da plasiraju bilo kakve očito dezinformacije, nastojeći razbiti teze koje kolaju u profesionalnoj, policijskoj i pravosudnoj zajednici, da su Šehovića i Vujinovića smakle vlastite kolege, i da ni Obradov, ni Trifković niti bilo ‘ko drugi nemaju nikakve veze sa ovim događajem, a što smo detaljnije izvještavali u ranijim člancima.

Nastojanja MUP-a KS su bezuspješna, jer nije im sve krenulo po, njima ustaljenom „voznom planu“ , da i za ovo djelo optuže „druge Ljube Seferoviće“!

Autor: Josip Šimić / Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});