fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Pilamo i cijepamo!

Autor: Dnevno.ba

LIVNO - Prije par dana nakon dugo vremena imali smo jednu objavu Gradskog odbora HDZ-a BiH Livno u kojoj se pohvališe kako su u dogovoru s Centrom za socijalni rad Livno odradili humanitarnu akciju pilanja i cijepanja ogrjeva potrebitima na području grada Livna.

http://relax-portal.info/u-sklopu-programa-hdz-bih-livno-m…/

Pored navedenog pohvališe se da je to jedna u nizu planiranih aktivnosti HDZ-a BiH Livno sukladno Programu HDZ-a BiH, socijalnoj pravednosti, društvenoj solidarnosti kao temeljnim odrednicama te stranke tako da uskoro očekujemo i niz slijedećih objava sličnog sadržaja.

O navedenim aktivnostima prije samog početka aktivnosti objaviše sliku sa predsjednikom gradskog HDZ-a BiH Ivanom Jozićem ispred stranačkih prostorija na kojoj se ispred njih nalaze tri motorne pile, veći broj kanistera s gorivom i uljem.

Bilo bi interesantno da nam odgovore jesu li motorne pile s pripadajućim gorivom i uljem zadužili od predsjednika Gradskog odbora HDZ-a BiH Ivana Jozića i jesu li iste u vlasništvu Gradske organizacije HDZ-a BiH Livno ili su njihovo privatno vlasništvo koje su posudili na kratko za promociju političke stranke ili su možda vlasništvo jedne od šumarija JP ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres.

Ako su vlasništvo jedne od šumarija ovo može biti ogledni primjerak korištenja sredstava JP ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres za pokušaj promocije političke stranke i zloupotrebe pozicija onih koji ne birajući sredstva žele sebe prikazati socijalno osjetljivim i društveno solidarnim, a sve radi stjecanja jeftinih političkih poena.

Od onih koji su ovo organizirali očekujemo odgovor na pitanje čijim su sredstvima koristili pri provedbi hvalevrijedne akcije PILAMO I CIJEPAMO?

Navedeno pitanje ima opravdanje i u činjenici da se pored predsjednika Vlade Hercegbosanske županije i predsjednika Gradskog odbora HDZ-a BiH Livno Ivana Jozića na objavljenim fotografijama nalaze uglavnom zaposlenici Direkcije JP ŠGD „Hercegbosanske šume“ d.o.o. Kupres i organizacijskih jedinica – Šumarija ili su osobe s fotografija u bliskom srodstvu s osobama koje rukovode našim navedenim javnim poduzećem, navodi se u priopćenju Županijske neovisne liste.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});