fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

STANIVUKOVIĆ: Ne možete me zaustaviti

Autor: Patria

BANJA LUKA - Povodom uhićenja Draška Stanivukovića, poslanika PDP-a u NSRS, sinoć u Banja Luci, oglasio se njegov tim saopćenjem za javnost navodeći da je Stanivuković priveden dok je palio svijeću u hramu Hrista Spasitelja te da je policija pokušavala da spriječi medije da snimaju i fotografiraju uhićenja.

– Vodi se montiran proces protiv Draška Stanivukovića, što znači da vlast na najperfidniji način koristi mlade ljude okupljene oko Draška i prisiljavaju ih na izjave pod strahom i pritiskom. Svim Draškovim suradnicima dolaze kućama i postavljaju pitanja: „Da li vas je Draško nagovorio?“ Postavljaju pitanja kojima insinuiraju odgovore.

Cilj je krivični progon i sprečavanje daljnjeg političkog djelovanja Draška Stanivukovića pod svaku cijenu.

– Nećete me moći da krivično osudite jer nisam kriv i jer ne postoje dokazi! Nećete moći da zaustavite podršku ljudi koju imam. Izgubit ćete sada, ali i za dvije godine.

Državni udar, rušenje institucija, strani faktor, termini su koje vlast koristi da bi iskrivila istinu. Ti termini su javnosti postali smiješni, jer smo do sada imali revolucije svih boja, državne udare svake vrste, a vrijeme je pokazalo da su to sve samo izmišljotine. Vrijeme će to pokazati i ovaj put – poručio je Stanivuković.

S Draškom je sinoć u PS Centar bio i njegov advokat a danas će u policiji dati izjavu.

Iz Stanivukovićevog tima su naveli da mu je hakirana i društvena mreža Facebook (privatni profil).

Angažiran je tim stručnjaka da bi se zloupotreba spriječila. Za sada Draškov tim ima pristup Facebook stranici “Draško Stanivuković – Draško Stanivuković”, kao i Twitter nalogu.

– Oni ne mogu da shvate da što me više udaraju ja postajem sve jači. Mene jedino mogu da zaustave na način na koji su to uradili Vukeliću, Arbutini, Davidu, mom stricu i ostalima. Oduzimanjem onog najsvetijeg – zaključio je Stanivuković, a što je priopćio njegov tim.

Autor: Patria
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});