fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

UHIĆENA DVOJICA RAZBOJNIKA U Mostaru pljačkali ljekarne

Autor: Dnevno.ba

Mostarski policajci uhitili su dvojicu razbojnika, čija su meta zadnjih dana bile ljekarne, ali i drugi objekti te se povezuju sa počinjenjem više teških krađa na području Mostara.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije slobode su lišeni K. Z. (24) i A. M. (21), obojica iz Mostara, koji će nakon kriminalističke obrade u Policijskoj upravi Mostar tijekom večeri biti predati u nadležnost Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, piše Avaz.

U ruke policajaca prvi je pao K. Z., koji je uhićen sinoć, nepuna tri sata nakon što je sa svojim kompanjonom opljačkao ljekarnu „Tilia“ na trgu Ivana Krndelja, dok je A. M. danas pronađen i lišen slobode.

U tu ljekarnu njih dvojica su upali maskirani i uz prijetnju nožem uposlenici, prošli iza pulta, otvorili kasu i uzeli 120 KM, nakon čega su pobjegli.

Također, njih dvojica se dovode u vezu s razbojništvom koje je po istom scenariju počinjeno zadnjih dana u dvije ljekarne „Lupriv“ u Mostaru, ali i s krađama iz IC tiskare te drugih objekata.

Policiji su u otkrivanju njihovog identiteta od koristi bili snimci videonadzora s opljačkanih objekata te su na osnovu prikupljenih operativnih saznanja sinoć u gradu uočili K. Z., koji ih je nakon uhićenja odveo do mjesta gdje je bacio odjeću koju je koristio u svojim razbojničkim pohodima.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});