fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

U Brazilu se otvara prvi zabavni park za odrasle!

Autor: Slobodna bosna

SAO PAULO - U Brazilu se uskoro na samo dva sata vožnje od Sao Paula otvara zabavni tematski par, a tema je – naravno – seks! U parku će biti muzej erotskih skulptura, restoran koji će posluživati hranu krcatu afrodizijacima, biti će tu i 7D kino opremljeno vibrirajućim stolicama, nudistički bazen, ‘goli vlakić’ i ‘seksi igralište’!

Ipak, u samom zabavnu parku ‘Erotik Land’ seks neće biti dozvoljen, ali svi zainteresirani neka se ne razočaraju – u blizini će se izgraditi i motel koji će dobrano poslužiti svrsi.

I dok su jedni uzbuđeni i jedva čekaju 2018. godinu, za kada je najavljeno otvaranje, neki predstavnici lokalnih vlasti protive se izgradnji te na sve moguće načine pokušavaju blokirati projekt. No, iako je Brazil većinom katolička zemlja, ali u isto vrijeme i vrlo slobodoumna, čini se da bi ‘Erotik Land’ zaista mogao otvoriti svoja vrata kako je i planirano.

Mauro Morata, idejni začetnik i voditelj projekta, kaže da će se izgradnjom zabavnog parka otvoriti 250 novih radnih mjesta te će to mjesto biti jedinstveno po tome što će posjetitelje učiti o seksu, povijesti seksa i – što je najvažnije – sigurnom seksu upotrebom kondoma. Također je istaknuo kako ‘Erotik Land definitivno neće biti mjesto za opatice, ali budite sigurni da nam nije namjera stvoriti novu Sodomu i Gomoru’.

Autor: Slobodna bosna
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});