fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

DNEVNO.BA: Neka medicinske sestre “frkću” do mile volje, ali neće prijetiti našim novinarima

Autor: Dnevno.ba

KONJIC - U utorak, 8. studenog 2016. godine, na našem portalu objavljen je tekst autorice Sedine Perva, dopisnice portala Dnevno.ba iz Konjica, pod naslovom: "KOMENTAR DANA: Zašto doktori i medicinske sestre uzimaju mito?":

http://www.dnevno.ba/vijesti/komentar-dana-zasto-doktori-i-medicinske-sestre-uzimaju-mito-63356/

Reakcije na tekst bile su poprilično burne, međutim pored pohvala što ih je autorica osobno dobila, kao i portal putem redakcijskog maila ([email protected]) bilo je i onih koji su se očigledno “pronašli” među prozvanima, iako u tekstu nitko nije imenovan imenom i prezimenom.

Medicinska sestra iz Konjica, čije podatke ovom prilikom nećemo objavljivati, na svom Facebook profilu objavila je status gdje je kasnije kroz komentare blago rečeno popljuvala i ime autora i tekst, pravdajući sebe i radne kolege, iako, kao što rekosmo, autorica nikoga u tekstu nije spomenula imenom i prezimenom.

Ubrzo, nakon svih tih bljuvotina na račun naše dopisnice ona je na svoj osobni Facebook profil dobila poruku prijetećeg sadržaja! Bar smo mi u redakciji portala istu na taj način okarakterizirali, a vjerujemo da će se i čitatelji složiti s takvom konstatacijom nakon priloženog dokaza.

Mi znamo o kojoj i kakvoj osobi je riječ i ovom prilikom slučaj nećemo prijavljivati policiji, no ukoliko ubuduće bude sličnih “ispada” spram Sedine Perva ili bilo kojeg drugog našeg djelatnika bit ćemo primorani povući takav potez, jer ako je bilo što od objavljenog na ovom portalu bilo kome i iz bilo kojeg razloga sporno u tom slučaju postoje demokratske metode da se reagira kao što su osobni kontakt, zahtjev za objavom demantija, pa i sudska tužba, međutim prijetnje bilo koje vrste su nedopustive i nećemo ih više ignorirati.

prijetnja-sedina11112016-1

S poštovanjem,
redakcijski kolegij portala Dnevno.ba

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});