fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Radončićev miljenik Kenan Spahić je lažov!

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Stara poslovica kaže "Ko čeka taj i dočeka!". I tako bude uvijek, prije ili kasnije istina izađe na vidjelo. Eto, i lažni v. d. Pomoćnik ministra rada i socijalne politike, veliki čojk, gromada i moralna, kako smo već i pisali, horizontala, najzad je dočekao i taj dan. Da ga sud proglasi lažovom i tako potvrdi apsolutno sve navode o kojima smo pisali.

Ispisane su na desetine tekstova o ovom samoprozvanom stručnjaku specijaliziranom za namještanje natječaja, kako onih za zapošljavanje tako i milijunski vrijednih nabavki. I ne samo na našem portalu, već i drugim portalima u BiH. To očito nije smetalo resornom ministru kao i njegovom šefu Radončiću. Ali dobro, na izborima glasači će to znati “honorirati”. Evo jedan od dokaza.

Kad-sam-za-sebe-pises-konkurs-Spahic-imenovan-za-predsjednika-UO-Instituta-za-medicinsko-vjestacenje

Uzalud je ministru Drljači ukazivano da termin v.d. pomoćnik uopće ne postoji u zakonodavstvu FBIH, uzalud na desetine objavljenih dokumenata, Spahić se infiltrirao duboko u SBB, stranku koju vodi Fahrudin Radončić. Uzalud smo upozoravali, pozivajući se na izjave predsjednika SBB da će se po cijenu bilo čega boriti protiv kriminala i korupcije, da je Spahić bio u debelom sukobu interesa jer je istovremeno bio član komisije za nabavku opreme vrijednosti veće od milijun KM za Ustanovu iz djelokruga socijalne zaštite Ljubuški, i v.d. član Upravnog odbora. Ministar se oglušio, “pilav” se pokupio i do viđenja. Ali tragovi su ostali i neminovno će dovesti do čelnih ljudi SBB-a.

I na kraju, šlag na Spahićevu gorku halvu koju će pokusati, Presuda je Općinskog suda u Sarajevu, Broj: 65 0 P 549540 16 P, od 17.04.2017. godine, u kojoj se Spahića zbog laži obvezalo da Alziri Hoti o kojoj je u dnevnom listu Oslobođenje lagao ko’ “veliki”, nalaže da joj zbog toga isplati novčanu odštetu.

presuda-spahic27042017

Što nakon svega ovoga napisati, osim da je ovo država u kojoj svaki čoban(čić) može lagati, dobijati nepripadajuće plaće, naknade, namještati natječaje, krivotvoriti dokumentaciju,…, i pri tom biti pulen u jednoj od vladajućih partija?! Ništa. Sud je rekao svoje i to je tek početak agonije Kenana Spahića. On, kao vrsni pravnik, ni svjestan nije da je pao i prije nego je poletio. Možda bude Radončićev kandidat za Predsjedništvo BiH na idućim izborima, s tim da će mu kad bude za govornicom trebati pod noge staviti gajbu (po mogućnosti) prazne pive. Sarajevske. Ili da prave manje govornice, da se Kenana može i vidjeti osim samo slušati baljezgarije kojih se zadnjih godinu dana nagovorio za tri života.

pinokio27042017

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});