fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Sadik Ahmetović objavio kandidaturu za potpredsjednika RS-a

Autor: Dnevno.ba

SREBRENICA - Zastupnik u Parlamentu BiH i član Predsjedništva Nezavisnog bloka Sadik Ahmetović u Srebrenici je objavio kandidaturu na predstojećim izborima za potpredsjednika Republike Srpske uime Nezavisnog bloka.

„Gdje god da sam bio, što god da sam radio, moja Srebrenica je uvijek bila sa mnom. I zato, dragi moji sugrađani, moji Srebreničani, sa kojima sam prošao i najbolje i najgore, pred vama službeno objavljujem kako ću se na predstojećim izborima kandidirati za mjesto potpredsjednika RS-a ispred Nezavisnog bloka i da ću, zajedno sa vama i pobijediti“ – poručio je Ahmetović na Osnivačkoj skupštini Općinskog odbora Nezavisnog bloka Srebrenica.

Smatra kako položaj Bošnjaka povratnika u RS-u nije zadovoljavajući i da se za to ne mogu kriviti samo aktualne vlasti u tom entitetu.

„Osjećam obavezu prema svojim precima i svojim sugrađanima, ali i svim građanima RS i BiH, da se borim da se ovo katastrofalno stanje u državi promijeni. Želim, hoću i znam da mogu, uz pomoć svih ljudi dobre volje, koji u Nezavisnom bloku, mojim kolegama i meni prepoznaju kapacitet, utjecati da se svaki građanin ove države, na svakom njenom pedlju osjeća sigurno, živi normalno i ima optimalne uvjete za život“ – naglasio je Ahmetović, priopćeno je iz Nezavisnog bloka.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});