fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
FOTO: Mili Marušić

VIDEO EKSKLUZIV: Pariz je imaginaran, nije se dogodio, a Hrvati, Bošnjaci i Srbi se moraju zajedno držati!

Autor: Danijel Ivanković

ŠIROKI BRIJEG - Teroristički napad u Parizu 13. studenog ove godine se nije dogodio! Zvuči pomalo nestvarno, no u to nas uvjerava hrvatski admiral Davor Domazet Lošo, vodeći eskpert u geopolitici i geostrategiji na prostoru Balkana, pa možda i šire.

“Što ste vidjeli tamo, što vam prikazuju mediji? Jeste li vidjeli mrtve? Niste. Jeste li vidjeli jednoga pokopa? Nema ni jednoga pokopa, bilo da se radi ožrtvama, bilo da se radi o atentatorima, odnosno teroristima. Imate tek neke slike, recimo jedna je žena na slici kao ranjena, još jedan poluobučen čovjek. Što vidite u Belgiji? Ništa. Ali imate jednu cijelu psihozu straha…” – ekskluzivno u razgovoru za Dnevno.ba otkriva Davor Domazet Lošo.

Što se onda zapravo događa?

“Imate krajnje licemjerne europske institucije koje sada propagiraju francusku zastavu i marseljezu. Pa gdje je pijetet za stotine mrtvih? Valjda se netko treba sahraniti. Gdje su imena navodnih atentatora? Sve je to nešto imaginarno, nestvarno. Cilj im je očigledno stvoriti strah i ništa drugo” – kaže Domazet.

Na žalost, sve to se u negativnom kontekstu reflektiralo na Bosnu i Hercegovinu.

“U BiH je sve ovo netko iskoristio da pošalje strah prema institucijama ove države. Jedine dvije države u Europi koje nemaju svoj Ustav su BiH i Njemačka. I ono malo državnosti što BiH ima, a to su vojnici, netko sada želi uništiti” – smatra naš sugovornik.

On naglašava da Bosna i Hercegovina i Hrvatska jednostavno ne mogu jedna bez druge.

“Bosna i Hercegovina je hrvatska djedovina i hrvatsko kraljevstvo i BiH ne može bez Hrvatske, a ne može ni Hrvatska bez Bosne i Hercegovine. Republika Srpska neka ne igra na kartu da će se spojiti sa Srbijom, te da će se Rusi u sve to umiješati, jer neće se miješati. Isto tako, Crna Gora sigurno ulazi u NATO, bez obzira što pripremaju njihovu destabilizaciju. Hrvatska drži Jadran i držat će ga i Hrvati su vezivno tkivo i za Bošnjake i za Srbe i u europsku civilizaciju moramo skupa ići na način da svatko sačuva i svoj jezik i vjeru i kulturu. Mi Hrvati smo pobjednici u zadnjem ratu, četiri puta smo spasili Bosnu i Hercegovinu i uistinu je jedina perspektiva za sve ove narode da se zajednički ide u svijet, u europsku civilizaciju. Slijedi veliki kaos i morate biti na pravoj strani, jer ako ste na krivoj strani onda nećete dobro proći” – šalje jasnu poruku Davor Domazet Lošo.

U završnom dijelu ovog razgovora prisjetio se i “Oluje” s obzirom da se nedavno obilježilo 20 godina od ove vojne akcije.

“Oluja je jedinstvena vojna akcija koju svi ovi narodi trebaju slaviti. Hrvati jer su postali pobjednici u ratu, a drugi koji je trebaju slaviti su Srbi, jer smo ih spriječili da kao narod nose pet puta veću etiketu genocidnog naroda zbog onoga što su učinili u Srebrenici, a potom trebaju slaviti i Bošnjaci, jer smo Srbe spriječili da ne učine pet puta veći genocid nad njima. To je istina ako želite istinu. Možemo nastaviti zajedno. Tako ćemo biti bogatiji i uspješniji” – zaključio je Domazet.

Autor: Danijel Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});