fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Prijeti li Slobodi kazna zbog sramne i morbidne parole na Tušnju?

Autor: Dnevno.ba

TUZLA - Jučerašnji derbi između Slobode i Željezničara u okviru 22. kola Premijer lige završen je bez pogodaka.

U jednoj dosta tvrdoj utakmici s puno prekršaja mreže su mirovale, momčadi su osvojile po bod i svi su složni da ovo zaista nije bila utakmica u kojoj se moglo uživati i već danas je ona zaboravljena.

Osim loše igre sinoćnji derbi obilježilo je i sramno ponašanje dijela navijača domaćeg tima, koji su ostavili morbidnu poruku za trenera Željezničara Amara Osima, prenosi SportSport.ba.

“Amare isti si otac, zreo si za moždani!”, pisalo je na paroli koju su podigli najvatreniji navijači tuzlanskog kluba.

Mogu se razumjeti netrepljivost i veliki rivalitet, ali čini se da je ovo ipak prešlo sve granice.

SportSport.ba neslužbeno doznaje kako će se ovaj slučaj naći na tapeti Disciplinske komisije Nogometnog saveza BiH, pa bi Sloboda mogla biti kažnjena zbog ‘dobrodošlice’ Osimu.

Amar Osim: Ružno je to reći, ali…

Baš kao ni novinari, navijači, tako ni treneri nisu oduševljeni onim što se vidjelo ili što se nije vidjelo.

“Nismo došli da odigramo neriješeno, ali isto tako nismo ni mislili da ćemo imati laganu utakmicu. Znali smo da će se čekati greška, ali je nitko nije dočekao. Svi smo se čuvali, mislili da će onaj drugi napraviti grešku, ali nitko nije napravio grešku kojoj se nadao neko s druge strane. Na kraju obzirom na igru i na sve viđeno, realno i nije bilo nekih šansi. Gol je mogao pasti slučajno, ali nije bilo šansi. Ružno je to reći, ali utakmica nije zaslužila gol”, rekao je Osim.

Željezničar je nakon ove utakmice ostao na četvrtom mjestu sa 32 boda, a Sloboda se nalazi poziciju iza sa dva boda manje.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});