fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Italijanske naslovnice: Prelazak Džeke u Juventus je gotova stvar, možda ima debi već u nedjelju

Autor: dnevno.ba

Naslovnice vodećih sportskih listova ovog jutra u Italiji su posvećene transferu Edina Džeke iz redova Rome u Juventus, a mediji ističu kako je samo pitanje vremena kada će biti ozvaničen prelazak kapitena Bosne i Hercegovine u Staru damu.

Na naslovnici torinskog Tuttosporta u prvom planu je kapiten našeg nacionalnog tima u dresu Juventusa, s porukom: “Dolazi Džeko”.

“Milik je rekao ‘Da’ Romi i oslobodio Bosanskog bombardera za Juventus. Ljekarski pregledi trebali bi biti između nedjelje i ponedjeljka. U međuvremenu, Suarez je završio ispit italijanskog jezika u Perugiji”, piše Tuttosport.

Corriere dello Sport je u prvi plan stavio Arkadiusza Milika i njegov prelazak u redove Rome, koji je otvorio vrata Džeki za odlazak u Juventus.

“Arek iz Rima”, piše na naslovnici Corriere dello Sporta, uz najavu da bi danas mogli biti ozvaničeni transferi Milika u Romu i Džeke u Juventus.

Na naslovnici La Gazzette dello Sport u prvom planu su Suarez i Džeko.

“Suarez Italijan, Džeko Juventino”, piše na naslovnici najpoznatijeg sportskog lista u Italiji.

La Gazzetta dello Sport ističe kako bi Džeko mogao debitovati u dresu Juventusa već prekosutra, ali ipak su male šanse da se to desi.

“Navijači mogu sanjati: Dva sjajna napadača za Pirla. El Pistolero je položio ispit u Perugiji: Sada u Torino? Moguće. Milik ide u Romu, Edin možda debituje u nedjelju”, piše La Gazzetta dello Sport.

Sudeći prema onome što Italijani jutros pišu, samo je pitanje vremena kada će transfer Džeke u Juventus biti i ozvaničen.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});