fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

OD PSA LUTALICE DO DJELATNIKA GODINE: Radnici Hyundaijeva salona udomili Tucsona. On sada ‘prodaje aute’ te je prava internetska senzacija

Autor: dnevno.ba

Priča jednog Hyundaijeva autosalona iz Brazila postala je viralna nakon što su na društvenim mrežama objavili fotografije svojeg “radnika godine”.

Naime, oko njihove poslovnice dugo se šetao jedan napušteni pas, koji se ubrzo sprijateljio s tamošnjim zaposlenicima koji su ga primili u svoju obitelj te “promaknuli” u počasnog radnika salona. Njegovo je ime Tucson Prime, a ovaj predivni pas u kratkom je vremenu postao senzacija na društvenim mrežama s više od 70 tisuća pratitelja.

Kako pišu mediji, novopočeni radnik u svibnju je promoviran u djelatnika godine, a priča je dobila globalni publicitet nakon što ju je prije nekoliko dana na Instagramu objavio Hyundai Brazil.

“Upoznajte Tucsona Prima, psa prodavča u Hyundai Prime prodajnom centru”, napisao je korejski proizvođač predstavljajući svog novog radnika.

“Novog člana, starog oko godinu dana, s dobrodošlicom je dočekala #Hyundai obitelj, a već sada je osvojio srca svojih suradnika i kupaca.”

Na Tucsonovu profilu na Instagramu može se vidjeti kako on aktivno sudjeluje na svim sastancima, dočekuje potencijalne kupce te se obožava maziti.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});