fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Renault

Renault predstavlja šest noviteta, među njima i povratak legendarne “četvorke“

Autor: Dnevno.ba

Renault će na skorašnjem salonu automobila u Parizu predstaviti šest noviteta kojima najavljuje skoru budućnost, ali i nastavak transformacije nekih svojih segmenata.

Prvi na popisu je Alpine. Zadnjom najavom marka je najavila električni crossover, ali poslije nismo ništa vidjeli. Mnogi se nadaju kako je Pariz mjesto gdje ćemo prvi put vidjeti izgled novog električnog modela čija bi proizvodnja trebala krenuti 2025. godine, prenosi Index.hr

Kad je Renault u pitanju, definitivno je retro u modi. Renault 4 se definitivno vraća, i to kao električni model. Međutim sve ostale informacije još uvijek se vješto skrivaju u tvrtki. Nadajmo se samo da će poput prethodnika nuditi puno više od simpatičnog izgleda i da će bar dijelom zadržati dostupnost prethodnika.

Velika je vjerojatnost i da ćemo vidjeti novi Renault 5. Iako smo ga već vidjeli u siječnju ove godine, sada nas treba iznenaditi “sportski nekonvencionalni izložbeni model“ – vjerojatno neka unikatna interpretacija. Dolaze i E-Tech električna izdanja Kangooa, Meganea i Australa.

Dacia je velika nepoznanica. Službeni materijali kažu kako tvrtka predstavlja „posljednju fazu u transformaciji svog vizualnog identiteta“. Nadajmo se da je to nešto više od novog loga te da uključuje možda i neki novi proizvod.
Konačno, tu su Mobilize s malim Duo modelom namijenjenim carsharing usluzi, te Hyvia, koja je najavila jedan novitet pogonjen vodikom (Master Van).

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});