fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Opće oduševljenje među građanima zbog Radončićeve kandidature za “Večernjakov pečat”

Autor: Mili Marušić

MOSTAR - Nakon što su brojni građani sumnjivog izgleda u zadnje vrijeme davali svoje mišljenje u sve popularnijim anketama Dnevnog avaza, a vezano za uhićenje i suđenje našem dragom Fahrudinu Radončiću od milja zvanom Fahro, na jednu takvu osobu smo i mi nabasali u Mostaru gdje smo radili priču o ovogodišnjem "Večernjakovom pečatu".

Jasmina Mandić, inače rođena Zeničanka, koja radi u Vitezu, a koja je trenutno na izletu u Mostaru sa svojim mužem Ramizom Drvanovićem Mandićem odlučila je za naš portal prokomentirati ovogodišnje nominirane za ovu prestižnu titulu koja se dodjeljuje samo najboljima i posebno odabranima, bez imalo utjecaja nekih političkih faktora, kako je to navodno bilo dosadašnjih godina.

Naime, Jasmina pregledavajući sve brojne kandidate koji su se našli na popisu najviše je ostala oduševljena kada je među tim imenima pronaša i ono Fahrudina Radončića, te joj je oko zasuzilo kao prvi puta kada su Ramiz i ona dobili blizance Janka i Jovanka.

Zastala je na trenutak te se okrenula prema svom dragom i vidno uzbuđena kazala: “Pogle, mucice. evo našeg Fahre, zar ovo nije lepo?”.

Muž, dok je držao šolju kafe u ruci, koja mu se na tren zatresla i po njemu umalo sve prosulo, dobio je na licu toliki osmjeh da je mogao u usta ubaciti cijelu omanju tacnu na kojoj se nalazio fildžan sa kafom te prokomentirao: “Šta, ozbiljno, ne mogu da vjerujem, ma bravo i svaka čast, ovo su najbolje novine, ovo je Jasminice moj najljepši trenutak u mom životu nakon šta sam tebe upoznao i dobio naše sinove Janka i Jovanka”.

radončićvlm17032016

Nismo htjeli kvariti njihovo oduševljene nikakvim daljnjim pitanjima, ostavili smo ih da uživaju u finom sunačanom danu, onako uz kafu i pogledom na naš Stari most. Valja da supružnici provedu ostatak izleta u Mostaru u sreći i veselju, jer ako su oni sretni, sretni smo i mi!

I još ne smijemo zaboraviti spomenuti kada smo prelazili preko Starog mosta da smo još jednog našeg sugrađanina pitali o kandidaturi Fahrudina Radončića za “Večernjakov pečat”, a čovjek je od sreće skočio sa Starog mosta u Neretvu. Zbog prevelike visine nismo se usudili pogledati da li je isplivao, ali mi ćemo vjerovati kako jeste.

skakač17032016

Eto vidite ljudi koliko svi vole našeg dragog Fahru koji trenutno svoje najljepše dane provodi u KPZ Zenici. Tako da mu i mi dajemo podršku za “Političara godine”, ako se i Vi slažete s tom kandidaturom slobodno pritisnite “Like” ili ispod teksta ostavite vaš komentar.

Autor: Mili Marušić
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});