fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

SENZACIONALNO: Mladić iz siromašne ženi djevojku iz bogate obitelji!

Autor: Dnevno.ba

ČAPLJINA - Nesvakidašnja vijest stiže sa šireg područja općine Čapljina. Naime, ovog vikenda se održava svadbeni pir, ali ne bilo kakav već takva svadba u kojoj mladić iz jedne siromašne obitelji ženi djevojku iz super bogate familije.

To se u Hercegovini uistinu rijetko događa, jer posljednji sličan slučaj u Hercegovini, po sjećanju naših sugovornika, zabilježen je prije osam godina na širem području širokobriješke općine.

“Kako ono Halid Bešlić kaže u pjesmi – ko bi reko čuda da se dese? Ali evo kao što čujete ovo je istina, čuda se događaju. Njegovi nisu nekog posebnog imovinskog stanja, a njezini imaju i na bacanje. Nadam se da se neće odreći svoje kćeri nego da će je ‘pogurati’, kao i samog mladoženju” – kazao je za naš portal Ljubo iz Ljubuškog, koji nije mogao skriti suze na svom licu prilikom ispijanja pive u jednoj lokalnoj kafani nadomak Ljubuškog.

Bogati se žene s bogatima, siromašni sa siromašnima. Rijetki su ovakvi slučajevi, no eto događa se. Ovo je samim time čudnije što mlada nije noseća što će reći da ih nije “muka natjerala” nego da se očigledno mladi vole.

“Nama je u Duvnu ovakav slučaj nepojmljiv, jer uvijek bogatun ženi bogatunku, a siromah siromanku, međutim u svakom slučaju mladencima želim svu sriću ovoga svita” – prokomentirao je ovaj, u Hercegovini nesvakidašnji slučaj, naš čitatelj Tomislav iz Tomislavgrada dok je u jednoj kladionici zaokruživao brojeve koji su izlazili na bingu i čak tri broja u tom krugu zaokružio (inače ih šest treba za ostvarenje kakvog-takvog dobitka).

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});