fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Republika Hrvatska ni nakon osam mjeseci nije ispunila svoje obećanje prema Zapadnoj Hercegovini!

Autor: Dnevno.ba

POSUŠJE - Prošlo je više od osam mjeseci kako je iz Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske dano jedno važno obećanje kolegama iz Ministarstva gospodarstva Zapadnohercegovačke županije, no u ovom slučaju izvršena je malo žešća prevara, jer do dana današnjega obećanje nije ispunjeno!

Naime, tom prilikom (a što se može provjeriti u video prilogu) iz Republike Hrvatske su obećali kako će poslati dvije stotine uhljebe u Ministarstvo gospodarstva ZHŽ-a sa sjedištem u Posušju, te kako će iste biti dovoljno hraniti samo hljebom (kruhom) kao što i govori ime toj jedinstvenoj skupini građana. Štoviše, obećano je da vagonom putem do Mostara stiže po 80 uhljeba iz SDP-a i HDZ-a, te još 40 uhljebčića iz manjih stranaka poput HSS-a.

Ovih dana uputili smo upit u Ministarstvo gospodarstva ove županije, no oni su kratko i jasno odgovorili da nisu nikakve uhljebe dobili iz prijateljske Hrvatske!

Povrh svega, zbog toga bi se moglo čak dogoditi da stranka na vlasti u Posušju i ZHŽ-u izgubi predstojeće listopadske izbore, jer kako ljudi kažu da su znali kako će biti izigranai od “Lijepe naše” mogli su na širem prostoru potražiti još kojih 200 uhljeba, ali zbog obećanja iz Zagreba nisu poduzimali takve korake.

Hoće li posljedice ovakve štete ikada biti sanirane prema Ministarstvu gospodarstva ZHŽ-a teško je reći. Isto kao što znamo da će vam nakon odgledanog video priloga jednim dijelom biti jasno kako je ovaj tekst satiričnog karaktera, ali tko zna, možda se neki uistinu jave u navedeno Ministarstvo sa sjedištem u Posušju, odnosno pokucaju kod njih i raspitaju se imali još slobodnih mjesta za konkurs vezan za zapošljavanje uhljeba!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});