fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zbog “Šemse” ukidaju se LIVE nastupi laureata Večernjakovog pečata!?

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Enis Bešlagić je po izboru čitatelja bh izdanja Večernjeg lista proglašen za osobu godine, međutim više od samog priznanja u obliku Večernjakovog pečata pamtit će se Bešlagićevo obraćanje u Kosači neposredno nakon dodjele ove nagrade kada je održao lekciju ovdašnjim političarima.

Toliko su se neki “ukiselili” da će to dugo vremena ostati urezano u sjećanje TV gledateljstvu koje je napokon dočekalo i svojih pet minuta.

Prema posljednjim informacijama koje smo dobili od izvora bliskog HDZ-u BiH oni već razmatraju mogućnost da na sljedećim “pečatima” ukinu mogućnost prijenosa uživo, bar što se tiče dobitnika nagrada. Njih bi se ranije snimilo, pa ukoliko ne bi “basali” poput “Šemse” pustili bi i njihove govore, a ako bi govorili onako kako političari to ne žele govori ne bi bili javno prezentirani.

Oni stariji kažu da imaju već nekog iskustva iz bivše Jugoslavije kako to “odraditi”, a što se tiče mlađih kadrova njih bi spremili u Pjongjang na jednotjednu “izobrazbu” tako da se u budućnosti ni pod razno ne može dogoditi neki novi “Šemso”!

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});