fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

(FOTO) TKO JE MUŠKARAC KOJEM JE AVA IZJAVILA LJUBAV?: ‘To je ljubav koja se ne mjeri ničim, izvanserijska!’

Autor: dnevno.ba

Ava Karabatić je objavila fotografiju s ocem Ivicom i poručila mu da ga voli. “Najbolji tata, volim te”, napisala je ispod objave, a javio se i njezin otac. “Bila jednom jedna mala djevojčica koja je odavno odraska, a meni uvijek ostala mala. Volim i ja tebe, to je ljubav koja se ne mjeri ničim, izvanserijska”, napisao je Ivica Karabatić.

Starletu su nedavno na društvenim mrežama vrijeđali jer je pretjerala s golotinjom, a optužili su je i da “nema mozga i gladna je para”. Obožavatelji su se na trenutak zasitili njezinih golišavih fotografija na kojima pozira noseći samo donje rublje.

To njezinom ocu ne smeta jer misli kako postoje i puno gore stvari od golotinje. Ivica Karabatić je jednom prilikom izjavio kako bi volio imati unuku koja bi bila pametna kao njegova kći, koja je kao dijete bila iznimno živahna. Išla je na sve izvannastavne aktivnosti, a u školi nizala odlične ocjene.

Dok je studirala talijanski i latinski jezik u Zadru, Ava je bila optužena za ucjenjivanje profesora Živka Nižića. U cijelu priču je bio upleten i njezin tadašnji dečko Špiro, kao i majka Sanja. Oni su Nižića ucjenjivali i tražili tisuće eura, što je on prijavio policiji, pa priča nije sretno završila za Avi i njezine bližnje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Najbolji…Tata …Volim te

Objavu dijeli Ava Karabatić (@ava_karabatic_official)

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});