fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Brena postala žrtva prijevare! Oglasila se i upozorila obožavatelje: ‘Poduzet ću sve zakonske mjere’

Autor: Dnevno.ba

Legendarna pjevačica Lepa Brena je putem društvenih mreža upozorila javnost da je postala žrtva prijevare, jer se na internetu pojavila lažna reklama s njenim likom. Ova praksa korištenja slika poznatih osoba za promociju sumnjivih proizvoda postala je sve uobičajenija, a Brena je posljednja u nizu žrtava.

Na svom Instagram profilu, pjevačica je istaknula da se njena slika koristi bez njenog odobrenja. Oštro je naglasila da se reklamira proizvod koji nikada nije koristila, a čak su prikazali intervju koji ona nikada nije dala. Brena je jasno poručila da ne želi biti povezana s tim proizvodom i najavila je poduzimanje zakonskih mjera protiv lažnog oglašavanja.

“Želim vas obavijestiti da preparat, odnosno kapsule, Dia Trust reklamira u javnosti i koriste moju sliku bez mog dopuštenja. Prikazivanjem intervjua koji im nikada nisam dao reklamiraju proizvod koji ja nikada nisam koristila”, rekla je.

Nije prva žrtva

Također je podijelila link intervjua koji su iskoristili u reklami, ističući da se u njemu nikada nije spominjao navedeni proizvod. Radi se zapravo o intervjuu od prije četiri godine za Grand, u kojem je razgovarala o svom zdravstvenom stanju.
Ovo nije prvi put da su poznate osobe iz regije, poput Halida Bešlića, Emira Hadžihafizbegovića, Nine Badrić i Danijele Martinović, postale žrtve sličnih situacija.

Brena sa svojim suprugom najviše voli uživati na jahti, koju su kako se priča platili oko 6 milijuna eura.

Čim zatopli, bračni par Živojinović se penje na svoju jahtu kojom inače plove jadranskom obalom od Rijeke do Budve. “Putujemo jer su putovanja, raznolikost i daljina tajni osvježivači kreativnosti našeg uma”, otkrila je jednom prilikom Brena.

Pjevačica uživa u luksuzu: Lepa Brena dane provodi na jahti od 6 milijuna eura

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});