fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Evo kakve komplimente vole snažne, samostalne žene

Autor: Dnevno.ba

Svi mi trebamo ponekad čuti pohvalu i kompliment, pogotovo žene. Iako se uvijek činilo kako naizgled snažna žena može i bez komplimenata jer je svjesna svojih vrijednosti, no jake žene ipak vole i žele čuti sljedeće komplimentiranje.

Ako ste partner jedne samostalne žene, evo koji će je komplimenti posebno razveseliti:

TO JE BILO HRABRO OD TEBE
Jake su žene sposobne suočiti se sa teškim situacijama kada se u njima nađu. Izlazak iz ugodnih okvira je težak, pa je lijepo čuti da se trud primjetio. One su ponosne na svoje poteze, ali je lijepo dobiti priznanje od osoba do kojih im je stalo.

TI SI INSPIRACIJA
Jakim ženama su inspiracija druge jake žene, i ponosne su da pripadaju toj skupini. Naravno, lijepo je čuti da si i ti inspiracija drugima.

DOBRA SI ŽENA
Jake žene se lako zamjene za one hladne i grube pa im posebno puno znači da ih drugi vide u pravom svjetlu jer je dobrota iznimno važna ljudska osobina koju one cijene baš kao i svi.

TAKO SI DOBRA U…
Svi mi imamo ego. On je dio ljudske psihe, a ego zna postati gladan… Reći nekome kako je dobar u svome poslu ili u kuhinji će taj ego i nahraniti. Lijepo je znati da si dobar u nečemu što voliš.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});