fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

KRAJ BRANGELINE: Jolie traži starateljstvo nad djecom, ne želi alimentaciju

Autor: Slobodna bosna

LOS ANGELES - Angelina Jolie predala je zahtjev za razvod od Brad Pitt, potvrdio je njen advokat Robert Offer.

TMZ javlja da je u ponedjeljak glumica predala zahtjev da okonča brak sa Pittom, zbog nepomirljivih razlika, te je tražila starateljstvo nad njihovih šestero djece.

Angelinu će na sudu zastupati Laura Wasser, koja je zastupala i glumca Johnnyja Deppa kada se razvodio od Amber Heard.

Jolie je kao datum rastavljanja navela 16. rujna, što je prošli četvrtak.

Glumica neće tražiti alimentaciju od Pitta.

Izvor blizak paru tvrdi da je Jolie odlučila razvesti se od muža zbog ‘načina na koji je odgajao djecu’, koji je za nju bio neprihvatljiv, te zbog ‘konzumacije marihuane i alkohola’ i ‘problema s temperamentom’.

Ovo će za Angelinu biti treći razvod, jer se prethodno razvodila od Johnnyja Lee Millera i Billyja Boba Thorntona.

Bradov prvi brak bio je sa glumicom Jennifer Aniston, a završen je razvodom zbog veze između Brada i Angeline koja je počela kada su snimali film Mr. And Mrs. Smith 2004. godine.

Jolie je prvog sina Maddoxa usvojila u ožujku 2002. godine, prije nego što se počela zabavljati sa Bradom. Kćerku Zaharu je usvojila 2005. godine. Brad je Angelininu djecu posvojio 2006. godine.

Par je 2006. godine prvi put potvrdio vezu, kratko nakon što je Angelina zatrudnila sa Bradom. Dobili su kćerku Shiloh. 2007. godine usvojili su sina Paxa, porijeklom iz Vijetnama. Angelina je 2008. godine zatrudnila ponovo, ovaj put sa blizancima, Vivienne i Knoxom.

Angelina Jolie i Brad Pitt upoznali su se 2004. godine. Iskre su planule na snimanju filma’ Gospodini gospođa Smith’ u kojem su glumili bračni par. Svoju strast nisu mogli obuzdati iako su tada oboje bili u braku. Uslijedio je neočekivan scenarij. Nije dugo trebalo i veliki hollywoodski ljepotan radi fatalne Angeline ostavio je Jennifer Aniston.

Bila je to tema koja je sve zanimala, a Jennifer o njoj godinama nije htjela govoriti. Iako je vješto skrivala svoju bol i tugu oko razvoda, Brad i Angelina svoju sreću nisu skrivali od očiju javnosti. Proglašeni su najljepšim ljubavnim parom na svijetu, a rijetko ih se kad moglo vidjeti da nisu zajedno.

Njihova ljubav svakim danom je sve više rasla, a Angelina je dobila i majčinske instinkte koji su učinili svoje. Iako je Angelina već imala usvojenog Maddoxa iz braka s Thortonom, plod ljubavi Brad i Angeline je njihova posvojena djevojčica iz Afrike, Zahara. Potom su dobili i svoje prvo biološko dijete, Shiloh Nouvel.

Kasnije su posvojili malenog Vijetnamca kojem su dali ime Pax. No, par je odlučio proširiti svoju porodicu, uz Shiloh, najpoznatiji hoolywoodski par u srpnja 2008. godine dobio je i blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline.

Nakon devet zajedničkih godina najpoznatiji glumački i ljubavni par ozakonio je svoju vezu. Vjenčali su se u Francuskoj 2014. godine. Roditeljstvo su uspješno odrađivali kao i svoje karijere. Slavni par vodio je život iz bajke. No, sve do prve javne svađe. Koncem 2014. godine uhvaćeni su kako se svađaju na balkonu jednog australskog hotela.

Početkom ljeta prošle godine, mediji su rasplamsali vijest o njihovom razvodu, no očito je par tada uspio spasiti brak. Ovaj put je istina: Brad i Angelina se rastaju. Glavni uzrok je nedavna svađa oko djece. Angelina je zahtjev za razvod podnijela u ponedjeljak, a kao razlog navela je nepomirljive razlike u karakteru. Također, navodi se da žive odvojeno od 15. rujna.

Autor: Slobodna bosna
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});