fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

Nikolina Pišek javila se sa suda: ‘Nemam snage nakon četiri sata slušanja idiotarija’

Autor: Dnevno.ba

Poznata televizijska voditeljica Nikolina Pišek u posljednje vrijeme je sve češće viđeno ime u medijima. Već tijekom pojavljivanja na ekranima stekla je znatnu popularnost, a to i danas čini svojim redovitim objavama na društvenim mrežama. Njima je sad pridodala novu, koja je ovog puta malo drugačijeg karaktera.

I dok su je fanovi navikli često vidjeti u atraktivnim izdanjima, ovog puta Nikolina je podijelila jednu drugačiju fotografiju. Putem svoje priče na Instagramu objavila je sliku iz prostorija zagrebačkog suda, na kojoj je otkrila kako se nalazi ispred Odjela za obiteljske odnose. Daljnje informacije ipak nije htjela otkrivati niti fanovima niti medijima.

“Ne bih ništa komentirala. Zaista nemam snage nakon četiri sata slušanja idiotarija”, kratko je izjavila voditeljica za srpske medije. S obzirom na specifičan odjel ispred kojeg se javila, moguće kako neki nagađaju da je u pitanju suđenje sa bivšim svekrom, Mišom Grofom. I on sam se nedugo nakon nje oglasio o situaciji.

“Nemam je namjeru ni za što tužiti”

“Protiv nje ne vodim nikakav postupak, niti ću. Nemam vremena za to i nemam je namjeru ni za što tužiti. Moj odvjetnik nije upućen na vođenje bilo kakvog postupka, nisam dobio nikakav sudski poziv. Stvarno sam cijeli dan proveo kod kuće”, komentirao je Miša Grof. Dodao je također kako mu nije jasno zašto Nikolina priča o međusobnim suđenjima koja ne postoje.

Miša Grof bijesan na Nikolinu Pišek: ‘Unuku nisam vidio od sahrane, blokiran sam na svim telefonima’

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});