googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Pedja Milosavljevic/Cropix

Miša Grof bijesan na Nikolinu Pišek: ‘Unuku nisam vidio od sahrane, blokiran sam na svim telefonima’

Autor: Dnevno.ba

Miša Grof, otac pokojnog supruga Nikoline Pišek, izjavio je u srpskim medijima da nije vidio svoju unuku Unu Sofiju od sprovoda svog sina Vidoja Ristovića, ukazujući na narušeni odnos s voditeljicom Pišek.

“Nisam je vidio od sahrane. Nikad se nije javila, blokiran sam na svim telefonima”, prenosi Blic izjavu Miše Grofa koji se požalio i na loše zdravstveno stanje te kaže kako više od godinu dana nije izašao iz kuće.

“Bio sam boležljiv malo, izašao sam na neki pogreb jučer, to sam morao, inače ne izlazim uopće. Godinu i pol dana nisam izašao iz kuće. Bol i tuga, što drugo da vam kažem. Samo sam njega imao i nikoga više”, rekao je Grof.

Miša Grof i Nikolina Pišek sukobili su se zbog podjele imovine, što ih je dovelo do sudskih postupaka. Grof tvrdi da je pokušao čestitati rođendan svojoj unuci Uni Sofiji, ali da mu je Nikolina, kako tvrdi, blokirala broj i nije odgovorila na poziv. Odnos između Nikoline i Miše ostaje narušen, te očigledno komuniciraju samo putem odvjetnika.

Smatra da Nikolina traži njegovu imovinu
“Tko je pomogao Nikolini? Karleuša? Ne znam ništa o tome. Suđenje je bilo prije mjesec dana. Ondje su bili odvjetnici i moja bivša šogorica time se bavi. Znate, nemam kontakta s Nikolinom. Jučer sam zvao da čestitam rođendan svojoj unuci i nije se javila. Ne da mi čuti Unu Sofiju. Probao sam”, prenio je tada Kurir izjavu Miše Grofa.

Podsjetimo, Miša je izrazio svoje mišljenje o sudskom procesu vezanom uz imovinu te je izjavio kako smatra da Nikolina ne traži imovinu svog supruga, već njegovu. “Pišek traži svu moju imovinu. Ne Vidojevu, nego moju! Imovinu sam naslijedio od oca, majke, bake, djeda i pristajem joj dati sve ako poludim! Znaš, vila koju ona ne da, sagrađena je mojim novcem! Lijepo je i što je najavila da će poslati poziv za useljenje, bit će mi zadovoljstvo doći vidjeti svoju unuku”, rekao je Grof nedavno.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});