fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Rasta bijesan na Anu Nikolić: “Otac sam tvog djeteta. Trebamo biti jedno uz drugo”

Autor: dnevno.ba

Nakon što je Rasta izazvao gomilu gnjeva kada je na Instagramu okačio sliku sa kćerkicom Tarom, ali i pikslom u kojoj je držao džoint, i Ana Nikolić je poludjela.

Ali umjesto da mu stavi do znanja da to ne smije da radi jer je neprimjereno, ni ona nije imala mnogo oprezniji potez.

Naime, ona je preko aplikacije tik-tok okačila video u kom kaže da njen bivši muž tripuje da je kriminalac. Potom je nešto promrmljala, ali kako je brzinom svjetlosti dobila na stotine komentara, brže-bolje je obrisala snimak.

Rasta je saznao kako ga bivša proziva, pa je odmah pozvao i rekao da treba da je bude sramota:
– Što ti mene pljuješ po Instagramu?! Ja sam otac tvog djeteta, treba da budemo jedno uz drugo, a ne da se ponižavamo javno! Nije u redu to što radiš i zamolio bih te da prestaneš sa takvim objavama – bijesan je bio Rasta, a Ana mu je odbrusila da će ona paziti na ponašanje kada on učini isto.

Mediji su prije nekoliko dana objavili da je Ana Nikolić bijesna na bivšeg supruga, zbog toga što je konzumirao marihuanu pred maloljetnom kćerkom Tarom.

– Rasta je okačio fotografiju sa kćerkom ne mareći mnogo što se u pepeljari vidi zapaljeni džoini. Naravno, svi njegovi pratioci na društvenim mrežama, ali i mediji odmah su optužili repera! Niko ne može da vjeruje da mrtav hladan konzumira marihuanu čak i kada je dijete pored njega – otkriva izvor za Star i dodaje:

„Ana je van sebe od kada je vidjela tu sliku! Da sve bude gore, Rasta je ubjeđivao i lagao da nikada ne puši travu kada je Tara kod njega, a sada će zbog njegovog nesavjesnog ponašanja navući Socijalnu službu na vrat”.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});