fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Severinina agonija na sudu se nastavlja: Tuži je sutkinja zbog riječi koje je izrekla prije 5 godina

Autor: Dnevno.ba

Severina Vučković u ponedjeljak ima zakazano četvrto ročište na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podignula sutkinja Lucija Lasić, a radi se o tužbi zbog povrede prava osobnosti. Od Severine traži malo manje od 3000 eura odštete.

Kako prenosi 24 sata, postupak se vodi iza zatvorenih vrata, a pjevačica nije obavezna osobno se pojaviti na sudu, već je zastupa odvjetnica Jasminka Biloš.

“Sutkinja je danas donijela odluku da je raspravljanje tajno te ni jedna strana ne smije davati informacije o suđenju”, rekla je odvjetnica sutkinje Lasić nakon trećeg ročišta.

Foto: Vanesa Pandzic/CROPIX

Sutkinja tražila naknadu štete

Podsjetimo, sutkinja Lasić tužila je Severinu u veljači 2020. zbog povrede prava osobnosti i tražila naknadu štete u iznosu malo manjem od 3000 eura.

Severina je, kako se prenosi, u listopadu 2019. na presici povodom početka regionalne turneje Magic Tour izjavila: “Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić”.

Lasić je tada bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje je tad odlučivalo o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem Milanom Popovićem te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka.

Vedrana Rudan osula paljbu po poznatoj voditeljici: ‘Ja bi bila mnogo ljepša da imam vaše pare’

 

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});