fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Srpska pjevačica otkrila koliko joj traje seks sa mužem

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Pjevačica Andreana Čekić priznala je koliko joj traje seks s mužem, a njen stav o prevari mnoge će iznenaditi.

Andreana se često bori s viškom kilograma, a evo u kojem stadiju je sada:

“Smršala sam skoro, ali sam opet počela jesti. Sad stvarno moram pripaziti da to opet ne ode na staro. Od sutra teretana! Bitno je da imam neku aktivnost, jer ja osim nastupa nikakvu aktivnost nemam” – rekla je Andreana, prenosi “Alo”.

Na pitanje da li može skinuti kilograme kada vodi ljubav, ona kaže: “Ja pričam o aktivnostima koje traju satima, a te traju pet minuta. Nije to nešto puno” – navela je ona.

Pjevačica je priznala i da li kontrolira suprugov telefon otkad ga je uhvatila da razmjenjuje vrele poruke s drugom djevojkom.

“Bar da ima android kao ja pa da uzmem i igram igrice, pa da na nešto naletim, a ovako nemam priliku. Poruke ne računam u preljubu. Dokaz je kada ga snime”,  kaže i dodaje:

“Nijedan brak nije idealan, ni veza. U svakom odnosu nastane nekad kriza. Poslije toga naučiš nešto, to je povod da preispitaš sebe na što si spreman zbog te ljubavi. Sada je sve u redu.”, kazala je pjevačica.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});