fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

U prodaji dodatnih 200 ulaznica za koncert Beth Hart

Autor: Dnevno.ba

ZAGREB - Gotovo tri mjeseca prije nastupa Beth Hart zakazanog za 10.11. u Boogaloo clubu u Zagrebu, ulaznice za ovaj koncert su rasprodane! Zato su organizatori koncerta osigurali da reorganizacijom koncertnog prostora oslobode još 200 ulaznica za blues/rock događaj sezone!

“Nevjerojatan interes za nastup ove izuzetne pjevačice bio je očigledan još od samog početka, ulaznice su, za nekoga tko nije previše popularan na području Balkana, išle jako brzo” – kažu organizatori HH Artists.

Beth Hart će posjetiti Zagreb u okviru turneje na kojoj promovira svoj aktualni album, „Fire On The Floor“, ali će publika imati prilike čuti i njene najveće hitove kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

U isto vrijeme emotivna i jaka, nježna i „opaka“, ova karizmatična žena moćnog glasa i nevjerojatne energije nikog ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama s klavirom ili uz pratnju gitare pjeva najljepši blues, soul ili jazz, ili uz pratnju cijelog benda „prži“ rock’n’roll, ona daje cijelu sebe glazbi i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta sirova emocija koju emitira na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre glazbe širom svijeta zaljubljuje u nju, i zbog kojeg je i interes hrvatske publike za njen koncert u Zagrebu ogroman!

U okviru iste turneje, Beth će dan kasnije, 11.11. nastupiti i u Beogradu u Hali sportova.

Ulaznice za koncert po cijeni od 200 kn u prodaji su na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, u Boogaloo clubu kao i online na www.ticketshop.hr.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});