fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

‘Upravo u ovome leži jedini i mogući razlog pomirenja Brada i Angeline’, tvrde njihovi prijatelji!

Autor: dnevno.ba

Blizanci Brada Pitta i Angeline Jolie, Vivienne i Knox, ljepilo su koje drži njihovu obitelj na okupu. Prema magazinu OK!, za razliku od njihove starije braća i sestara, 12-godišnji Vivienne i Knox, nikada nisu stali na stranu niti jednog od roditelja usred bitke za skrbništvo između Pitta i Jolie koja traje već četiri godine. Izvor za ovaj medij tvrdi da su blizanci jedan od razloga zašto napetost između Brad i Angeline polako jenjava. Dapače, Vivienne i Knox ne žele ništa drugo nego zbližiti svoje roditelje i braću i sestre, a protiv su daljnje podjele obitelji.

Mnogi ljudi u krugovima Pitta i Jolie navodno misle da su upravo blizanci oni koji bi mogli potaknuti svoje roditelje na mir i da upravo u njima leži jedini i mogući razlog njihova pomirenja.

Izvor je također dodao, da iako blizanci, Vivienne i Knox, se ne mogu više razlikovati. Vivienne je više na mamu, dok Knox više želi biti poput  oca. I stil odijevanja blizanaca je vrlo različit. Vivienne voli rodno neutralnu odjeću, baš kao i 14 godišnja Shiloh, prvo biološko dijete Angeline i Brada koja je već par godina u procesu promjene spola, te se ne voli isticati svojim izgledom. Zato, dok prisustvuje maminim premijerama na crvenom tepihu, nosi odjeću u kojoj ne izgleda previše dotjerano.

Vivienne se također općenito ugleda na svoju sestru Shiloh, koja ju je, navodno, naučila i svemu što treba znati o hrvanju. S druge strane, Knox je umjetnički tip te je opsjednut umjetnošću poput Pitta. 12- godišnjak ima i strast prema tehnologiji, a pohađa i satove robotike. Knox također  uči znakovni jezik, dok Vivienne uči arapski. Blizanci su uz sve to veliki dobrotvori poput svojih roditelja i vrlo su suosjećajni prema svim vrstama životinja.

Vivienne želi biti humanitarka ili filantropkinja poput svoje mame kada odraste, dok Knox želi razvijati softvere i postati tehnološki inženjer. Iako su oboje zainteresirani za glumu, a Vivienne je čak glumila u filmu ‘Maleficent’, izvor za OK! tvrdi, što je i sama Angelina u jednom intervjuu izjavila, da bi  Jolie više voljela kada njezina djeca ne bi slijedila njezine i Pittove korake. ‘Ne očekujem od svoje djece da budu glumci, neki od njih sigurno nikada neće biti glumci, već možda umjetnici ili inženjeri. Na njima je da biraju’, rekla je sama Angelina.

Angelina doduše jako rijetko odaje informacije o svojoj djeci pa je ovo što je OK! uspio saznati pravo bogatstvo. Premda su Angelina i Brad prve fotogafije Knoxa i Vivienne,kada su se tek rodili, prodali časopisima ‘People’ i ‘Hello!’ za 14 milijuna dolara, ovo je bila jedna od rijetkih prilika tijekom kojih je par baš ovako jako eksponirao svoju djecu. Ovo je inače najviši iznos plaćen za fotografije poznate djece ikad, a rekord prije ovog oborila je Shiloh.

Ipak, Angelina tu i tamo ipak ispusti koju informaciju vezanu uz djecu pa je tako 2008. otkrila da joj je trudnoća s blizancima bila šok. Dok je razgovarala s Entertainment Weeklyjem, Jolie je rekla da ona i Pitt nisu očekivali da će imati blizance, ali odmah su bili spremni za izazov kad su to saznali. Zanimljivo je i da je Pitt, samo godinu dana prije razvoda, za The Telegraph rekao da su on i Jolie namjeravali imati desetak djece, no eto vidimo da taj plan nije uspio, bar ne još.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});