fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Započeo Big Brother s antipatičnim voditeljima i stanarima upitnog morala

Autor: Dalmacijanews.hr

BEOGRAD - U najzabavniju kuću u regiji u petak je ušlo deset stanara, među njima seksi sestre iz Rijeke, vampirica iz Splita, transrodni Makedonac i Bosanac koji svakodnevno čupa obrve.

Nakon četiri godine pauze krenula je nova sezona Big Brothera sa sloganom “Upoznajte buduće poznate“. U samom uvodu uz nezanimljivu pjesmu i koreografiju upoznali smo voditeljski dvojac koji čine Antonija Blaće i Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh te član popularnog srpskog benda Bad Copy, koji su i osobno bili stanari prethodnih “Big Brothera“. Iako je scenarij zamišljen da voditelji izgledaju spontano i opušteno, odabrani voditelji su više izgledali dosadni i nepripremljeni. Srpski stilisti spadaju među najbolje, ali čini se da se ovoga puta nisu baš potrudili za Đorđa i Antoniju koja je tijekom večeri kaubojske čizme zamijenila sandalama.

U petak je ušlo 10 kandidata, a dan nakon njima će se pridružiti njih još 5 koji će nešto više od tri mjeseca boraviti u potpunoj izolaciji s ciljem da osvoje simpatije gledatelja i 700 000 kuna.

Prvi je u kuću na beogradskom Košutnjaku ušetao srpski rudar Branislav Krstić (30) koji na sudjelovanje u showu gleda kao izlaz iz kredita koji je naslijedio jer je prijatelju bio jamac. Nakon toga ulaze dvije (silikonske) sestre iz Rijeke, Barbara (25) i Tina Šegetin (24), koje se bave modelingom i vole lude noćne provode. Iz Crne Gore je Aleksandar Ralević (22) koji se bavi dresiranjem pasa, vozi BMW, veliki je vjernik, voli tetovaže i nosi lanac oko vrata. Jedina Splićanka je Stefani Banić (20) koja nema posao, puno pije i puši “travu”, a ulaskom u ovaj show želi pomoći svojoj obitelji koja živi samo od majčine plaće.

Makedonac Darko Petkovski zvani Spejko (27) je prvak Makedonije u troskoku te se cijeli život bavi sportom.

– Volim glupe žene i ako u kući budu takve, to će biti raj – izjavio je fitness model Darko.

Bivši policajac Stojan Jakimovski/Andrea Jakimovska (43) je muškarac u tijelu žene, a iako već sedam godina pije tablete za rast grudi nema namjeru promijeniti spol. Socijalna služba mu je zabranila da viđa dvoje malodobne djece jer smatraju da on treba biti otac, a ne majka. Bosanski predstavnik iz Sarajeva je Ervin Mujaković (24) kojem će u kući najviše nedostajati majka, a iako nije homoseksualac svakodnevno čupa obrve i depilira cijelo tijelo.

U kuću je ušla i kavanska pjevačica u penziji Zorica Marković (48).

– Ulazim u kuću da budem lider, a ne spremačica. Kad ja dođem, bit će cirkus – izjavila je beogradska penzionerka koja je po struci kuharica.

Samouvjeren Goran Todić (48) koji živi u Komiži završio je glumačku akademiju, ali nešto veću karijeru postiže u Italiji kao tjelohranitelj.

– Postoji trač da sam bio ljubavnik Veronike Berlusconi. Ne. Ja sam samo njen dobar prijatelj. – izjavio je dalmatinski galeb kojeg je voditelj s hrapavim glasom ismijao do te mjere da je gledateljima bilo neugodno.

Ova sezona najavljena je kao najurnebesnija do sada, a u potragu za zanimljivim kandidatima je direkcija tragala održavši audicije u Skopju, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu, Podgorici, Budvi, Sarajevu, Banja Luci i Beogradu. Ovogodišnja pravila su nešto stroža nego prethodnih godina: nema spavanja tijekom dana, nema reklamiranja brendova, zabranjeno je pisati po bilo kojoj površini, u kući je strogo zabranjeno pušenje, svi moraju ustati prilikom sviranja alarma… Prekrši li se samo jedno od brojnih pravila – kandidat direktno ispada iz natjecanja.

Cijela vizualna priča 7. sezone zamišljena je u suvremeno-futurističkom stilu što se vidi u samom dizajnu interijera kuće stanara koja se prostire na 2000 šarenih četvornih metara, ali i pozornici koja je postavljena na otvorenom za emisije uživo te je smještena na beogradskom Košutnjaku. Loš razglas se mogao vrlo lako primijetiti, a tome su pripomogli voditelji koji bi na upit stanara mikrofon držali toliko daleko da ih nitko nije uspio čuti. U kadar je ušao i “animator“ publike koji je davao znak za pljesak što se vidjelo na svih 7 televizija koje uživo prenose ovaj dugoočekivani show.

Zanimljivu notu dobili smo u zadnjim minutama kad smo upoznali romsku obitelj Vasić koja se nalazila u tajnoj sobi i sve stanare promatrala iz svoje perspektive. Njihovo uključenje u cijelu priču saznat će se u idućoj emisiji u kojoj će majka Rada i otac Rade sa svojom dvojicom sinova frizera također ući u borbu za glavnu nagradu.

Već je nadaleko poznato da RTL u Antoniji Blaće vidi svoju veliku zvijezdu, ali sam kraj emisije posvetiti njoj i njenih 10 godina otkad je nastupila u Big Brotheru bilo je zaista previše. Naravno da nisu izostale suze i cvijeće što je jedan veliki projekt spustilo na razinu lokalne priče.

Autor: Dalmacijanews.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});