fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Barca dodijelila prestižnu nagradu Ivanu Rakitiću

Autor: Željka Orešković

BARCELONA - Ivan Rakitić dobio je novo priznanje od Barcelone. Naime, katalonski klub dodijelio mu je Premi Barca Jugadors nagradu za prošlu sezonu. Radi se o nagradi koja se dodjeljuje nekome od prvotimaca Barcelone za nastupe i ponašanje na terenu.

Ovo priznanje Barca daje već devet sezona, a pobjednika biraju bivši igrači Barcelone. Prvi osvajač bio je Bojan Krkić, a jedini koji ju je osvajao dva puta je Xavi.

“Čast mi je dobiri ovu nagradu, ona će zauzeti posebno mjesto u mom domu. Nema ništa ljepše od toga kada ste član najboljeg kluba na svijetu. Osjećam se jako sretno kada branim boje ove momčadi”, krenuo je Rakitić, koji je osvrnuo i na fantastičan gol protiv Tottenhama, koji je proglašen najljepšim pogotkom drugog kola Lige prvaka.

“Gol protiv Tottenhama jedan je od najljepših u mojoj karijeri. Bilo je vrlo važno zabiti protiv jedne od najboljih europskih ekipa.”

Barcinu nagradu, Rakitiću je uručio predsjednik kluba, Josep Maria Bartomeu, koji mu je odmah i čestitao putem svog službenog Twitter profila.

“Ova nagrada dokaz je prepoznavanja Rakitićeve fer igre, ali i vrijednosti koje prenosi van terena. Čestitam, Ivane!”, napisao je, a onda se veznjaku Vatrenih zahvalio što je ostao vjeran Barci.

“Moramo zahvaliti Rakitiću zbog njegove odluke da ostane u Barceloni. Vrlo je teško igrati ovdje, a on je već osvojio sve s nama i svejedno je želio i dalje ostati na našoj strani”, napisao je Bartomeu.

Rakitiću su konkurencija za nagradu bili Indiesta, Messi, Pique, Roberto i Ter Stiegen.

Autor: Željka Orešković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});