fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ČAČIĆ: Najviše se pribojavam Češke

Autor: Fena

DEAUVILLE - "Najviše se pribojavam utakmice sa Češkom. Zaista ih respektiram, moramo se mobilizirati jer je to utakmica za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva", naglasio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić na druženju s novinarima u Deauvilleu.

Čačić je naglasio kako se radi o monolitnoj i organiziranoj ekipi koja igra dobro i koju treba respektirati.
“Bili su prvi u grupi ispred Islanda, Turske i Holandije. Plasman na EP su zavrijedili svojim igrama. Još jednom se potvrdilo da nema favorita. Naša grupa je respektabilna i svaka ekipa ima ambicije ići dalje.

Za nas je ovo najvažnija utakmica, to je utakmica za drugi krug”, kazao je hrvatski selektor, javila je Hina.

Čačić nije želio s novinarima podijeliti razmišljanja o slabostima češke igre, niti s čim nije bio zadovoljan u igri hrvatske reprezentacije protiv Turske.

“Ne mogu to podijeliti s vama, niti s čime nisam bio zadovoljan u našoj igri. Međutim, bilo je stvari za koje smatram da mogu biti bolje. Svaka ekipa koja je izborila plasman na EURO je kvalitetna, ali niti jedna nije bez mana pa tako niti Češka.”

Autor: Fena
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});